1 milliárdot érő lakást vágott tönkre egy csapat partyarc

- 2 perces olvasmány

Elizabeth Sterling, egy elvált amerikai asszony, aki a tulajdonában lévő, még londoni mércével is luxuslakásnak számító ingatlanját már jó pár éve, az ismert aplikáció, az Airbnb-n keresztül, gondos felmérést követően időről időre ki szokta adni, ha úgy ítéli meg, hogy az ház ideiglenes lakói érdemesek a még műkincseket is felsorakoztató ingatlan használatára. Nemrég azonban mégis egy olyan bérlőnek szavazott bizalmat, akinek nem kellett volna, mondjuk mentségére szolgáljon, hogy erősen félre lett vezetve.

„Egy törékeny hangú hölgy keresett meg, aki babaváró bulit szeretett volna tartani nálam. örömmel mondtam igent a kérésre, meglepetésként rózsaszín lufikat és pezsgőt is bekészítettem számukra.”

A megérkező vendégsereg is hozott lufit a bulira, ott azonban nem a szín, hanem annak a tartalma volt a lényeg, ugyanis kéjgázzal voltak megtöltve. A párszáz partyarc által generált lendület komoly károkat eredményezett a lakásban, miközben magát a tulajdonost is atrocitás érte, amikor idő előtt véget szeretett volna vetni a bulinak. Ezt végül a rendőrségnek sikerült csak megtennie, akiknek ráadásul még egy bírósági végzést is keríteniük kellett, hogy az intézkedést foganatosítani tudják.

Arrafelé a partyarcok keményen tolják, volt már arra is példa, hogy a hatóságok is tehetetlenül álltak az események előtt:

Forrás: Daily Mail