15 órás buli közeleg, két helyszínen, 10 Dj szettel

- 2 perces olvasmány
15 óra buli cinematiné budapest 
15 óra buli cinematiné budapest 

Maratoni bulikért már jó ideje nem kell különösebben messze utaznunk, Budapesten is lehet veretni több órán keresztül, akár nemzetközi line-up-ra is. Most szombaton pontosan erre lesz lehetőség, ugyanis délután fél háromtól, vasárnap hajnalig lehet majd menni, olyan felhozatallal, ami Európa bármelyik buli központjában megállná a helyét, ugyanis a Cinematiné és a The Debut jóvoltából érkezik Lee Burridge, Matthew Dekay, Andrea Oliva, Richy Ahmed, és a hazai support, Pat Duff, James Cole, Rizkid, Collective Machine, Jaffa Surfa és Andras Garay.

A szinte mini fesztiválnak beillő megmozdulás ráadásul két helyszínen zajlik majd, napközben a téliesített, de így is a nyarat idéző Cafe del Rio-ban, este tíztől pedig a város szívében, a Cinema Hall-ban.
Lee Burridge, All Day I Dream projektjének jó ideig Matthew Dekay is részese volt, nemrég viszont megszűnt a legendás együttműködés, így a soron következő budapesti fellépésük egyértelműen a ritkaságszámba menő, utolsó, különleges alkalmak egyikét jelenti.

Az esti felhozatal nem kevésbé ígéretes, ugyanis Ibiza ünnepelt lemezlovasai érkeznek a klub falai közé. Andrea Oliva a bulisziget egyik legsikeresebb sorozatának, az Ants-nak a rezidenseként tett szert világhírnévre, míg Richy Ahmed azon túl, hogy a Jamie Jones által irányított Paradise partyk állandó szereplője, saját jogon, például a Hot Creations kiadón megjelent szerzeményeivel tette le névjegyét a nemzetközi színtéren.   

A 15 órás menetről itt lehet teljes mértékben képbe kerülni, ha pedig esetleg úgy alakul, hogy az alább is látható jelenetek véletlenül szombat éjjel megismétlődnének, nem kell megijedni, jó lesz, viszont nem árt felkészülni a play gomb megnyomásával: