Carl Cox 3 órás szettel tér vissza az Exit fesztiválra

- 2 perces olvasmány
2019 exit fesztivál carl cox dj dance arena
2019 exit fesztivál carl cox dj dance arena

Tíz év elteltével tér vissza a legendás Carl Cox a nem kevésbé legendás Exit fesztivál Dance Arena-jának helyszínére, ahol legutóbb 2009-ben, Green Velvet-el közösen köszöntötték a Péterváradi erődben a napfelkeltét. Ezúttal sem lesz ez másképp, ugyanis Cox a fesztivál első napján, július 4-én, a reggelbe nyúló 3 órás szettjével indítja az idei megmozdulást.

A fesztivált alapító  Dušan Kovačević büszkén jelentette be a történelmi jelentőségű jó hírt:

AZT KÖVETŐEN, HOGY ÚGY DÖNTÖTT JELENTŐSEN CSÖKKENTI A FELLÉPÉSEI SZÁMÁT ÉS KIZÁRÓLAG KÜLÖNLEGES ALKALMAKKOR ÉS HELYSZÍNEKEN LÉP FEL, TELJES MÉRTÉKBEN KÉTSÉGESSÉ VÁLT, HOGY EGYÁLTALÁN VALAHA IS FELLÉP-E MÉG AZ EXIT-EN. ÁM A RAJONGÓKKAL KÖZÖSEN KÜLDÖTT MEGHÍVÓRA NEM TUDOTT NEMET MONDANI, ÍGY ÓRIÁSI ÖRÖMMEL JELENTHETJÜK BE A KIRÁLY VISSZATÉRÉSÉT, AZ IDÉN IS A LEGJOBB EURÓPAI FESZTIVÁLNAK VÁLASZTOTT EXIT, DANCE ARENA-JÁBA!

Carl Cox, Exit fesztiválos fellépését komoly szervezői munka előzte meg, amiből a rajongók is kivették a részüket, azon túl, hogy ő végzett a kívánságlista élén, egy igencsak megható videó is összeállításra került, amelyben a felkérés elfogadására kérik a techno koronázatlan királyát.Ezek után nem is volt kérdéses, hogy igent mond, kiváltképp, hogy a 2009-es fellépése mély nyomokat hagyott benne is:

AZ EXIT FESZTIVÁLOS FELLÉPÉSEM ÉLETEM EGYIK LEGNAGYOBB ÉLMÉNYE VOLT. A HELYSZÍN KÜLÖNLEGESSÉGE ABBÓL IS ADÓDIK, HOGY MAGADAT KELL ADNOD ÉS TELJESEN ÁT KELL ADNOD A KÖZÖNSÉGNEK AZT, AMILYEN VAGY, SZÍVVEL LÉLEKKEL JÁTSZANI, ŐSZINTÉN. EZT TESZI A FESZTIVÁLT EGYEDIVÉ, MÁSSAL ÖSSZE NEM TÉVESZTHETŐ ÉLMÉNNYÉ.

A fesztiválra a jegyértékesítés már elkezdődött a Meex rendszerén keresztül, ráadásul, aki most vált belépőt a szervezők, másik Sea Dance, tengerparti fesztiváljára is eljuthat!