24 órás, szabadtéri techno buli közelít

- 2 perces olvasmány
24 rave techno fesztival
24 rave techno fesztival

Napjaink hazai elektronikus zenei szcénája úgy tűnik évek óta nem tapasztalt lendületben van, annak ellenére, hogy időről időre klubok zárnak be, fesztiválok kénytelenek új helyszínre költözni, de mindemellett egyre gyakrabban bukkannak fel különleges helyszínen vagy a szokásos menetrendtől eltérő bulik, az újabb és újabb szervezők lelkes munkájának köszönhetően.

A Various Agency által szervezett Elevate például, elsősorban a hosszával tűnik ki a mezőnyből, ugyanis egy teljes napon keresztül, azaz június 1-én déltől, másnap, vasárnap délig kerül megrendezésre, komoly nemzetközi line-up mellett a Rio és Rio XXL helyszíneken. A jelenleg ismert névsor alapján, a maratoni menetet a Pleasurekraft, Thomas Schumacher, Spektre, OC & Verde illetve Veerus mellett a Horisone duó és David Temessi biztosítja, időjárástól függetlenül, ugyanis a szervezők egy óriási sátrat is emelnek a helyszínen, hogy minden körülmény garantált legyen az önfeledt bulizásra.

A különböző belépők értékesítése már javában tart, amikre egyébként egy játék keretében akár pályázni is lehet itt, a buli Facebook eventjében.