4 órás I Hate Models veretés, pszichedelikus vizuállal

- 2 perces olvasmány
i hate models acid techno video animáció
i hate models acid techno video animáció

Az ifjú francia művész mindig is a keményebb ütemek széles palettáján mozgott, ami a hangzását illeti, és ahogy az a nevéből is lejött, sosem szerette a magamutogatást. Az elmúlt időszakban óriási népszerűségnek örvend, ami leginkább savas hangzásának és szettjei magas bpm számának köszönhető. 

A járványhelyzet kialakultával láthattuk, hogy egyre több Dj folyamodott a streaming módszeréhez, így számos live videó született ebben az időszakban, de mondhatjuk, hogy a maszkos fenegyerek valami igazán extrát hozott most össze, ugyanis ezúttal mégis megmutatta magát és nem is akárhogy. Egy kőkemény 4 órás szettet nyomott le, melyhez készült egy erősen pszichedelikus beütésű, „trippy” videó is. Természetesen most is maszk takarta az arcát végig és nem csak divatból. 

Az előadó hozta a tőle megszokott eszméletlenül energikus acid hangzást egy dinamikusan felépülő szett keretein belül. Ami viszont kiemeli ezt a produkciót a többi közül, az az animáció és a vizuál, amit a Femur nevéhez köthetünk. Azt mondanunk sem kell, hogy a kép tökéletes szinkronban van a hanggal, így minden acid techno fan, egy a kedvenc műfajához illeszkedő, hipnotikus videóval gazdagodott most. Ha pedig meguntuk a képernyő bámulását és élőben is hallani akarjuk a fiatal Dj játékát, akkor irány Győr, ugyanis hétvégén ott fog zenélni.