48 órás fesztivál lesz novemberben a szomszédban

- 2 perces olvasmány
48 óra fesztivál szerbia 2019
48 óra fesztivál szerbia 2019

Múlt évben debütált és idén is megrendezésre kerül az Exit fesztivál egyik színpada által ihletett, No Sleep Festival, aminek természetesen ezúttal is Belgrád ad majd otthont. Az aktuális 48 órás rave maraton, koncepcióján viszont a szervezők idén csavarnak még egyet, mivel nem csak techno-tól lesz hangos a város és az a bizonyos kikötői raktárépület.

Ezúttal a 2 napos program részét képezi az is, hogy idén ünnepli, az ikonikus londoni klub, a Fabric 20 éves évfordulóját, melynek köszönhetően vendégül látják a klubot egy showcase keretén belül. A lineup-ot már most olyan nevek alkotják, mint Bicep, Mind Against, Anastasia Kristensen, Terry Fancis, vagy éppen Anna Wall

Persze ahogyan azt már megszokhattuk techno-ból sem lesz hiány, mivel a fellépők egy része már bejelentésre is került. Így biztosan élvezhetjük majd Amelie Lens szuggesztív, krómosan feketéllő négypernégy bombáit, Kobosil vas lánc csörgető ipari zenéit, Joyhauser feketén pulzáló dallamos örvényeit, vagy Farrago tompa alapokra húzott harapós sistergéseit.

Egyszóval biztosra vehetjük, hogy az idei kiadásban sem lesz hiány az ütemekből mivel a hangulatunkhoz megfelelően a világostól a sötétig, alulról felfelé törő dallamokig bezárólag mindenre bólogathatunk, amennyiben november 8-9-én ellátogatunk a fesztiválra, melyre a jegyek már rohamosan fogynak.