A buli, amit Ibiza-n is hallgatni fognak

- 2 perces olvasmány
dffrntly techno rave ibiza 
dffrntly techno rave ibiza 

A Julian Marcell által alig egy éve életre hívott D F F R N T L Y projekt idén az eddiginél is magasabb fokozatra kapcsol mind a helyszínek, mind pedig a fellépők tekintetében. Februárban debütált új sorozatuk a Save The Rave, júliusban újra különleges helyszínen, a Podmaniczky kastélyban szól majd általuk a techno, most pénteken pedig  az Ibiza Global Radio élő közvetítésben juttatja el a D F F R N T L Y hangulatot, egészen Ibiza-ig.

Ezt például a Diynamic csapat olasz képviselete, Lehar fogja alakítani, aki mindamellett, hogy mindig ösztönből játszik, a zenére egy fajta alternatív kommunikációs módként tekint, ami által adja át érzéseit a közönségnek.
Mellette, az Ibiza Global Radio színeiben Jose Maria Ramon is hallható lesz, akárcsak a D F F R N T L Y rezidensek: Belocca, Tobak és Davidlacfi is.

A bulinak a legapróbb részletekig tökéletesen kivitelezett, igazi klub hangulatot nyújtó Lock ad otthont, ahol hétről hétre, a hazai elektronikus zenei szcéna lemezlovasai mellett, jó pár nemzetközi Dj is megfordul.

A pénteki megmozduláshoz itt lehet csatlakozni, az elővételes belépőket itt érdemes keresni, azonnal hangulatba pedig az alábbi mix elindításával lehet kerülni: