A hazai csapat, amelyik külföldi babérokra hajt

- 3 perces olvasmány

Napjaink egyik legdinamikusabb szervezőcsapata minden kétséget kizáróan a D F F R N T L Y, akikkel nem csak sebességben, de ötletek tekintetében sem egyszerű felvenni a versenyt. A következő hetekben lesz bulijuk a főváros felett egy kilátóban, két kastélyban, Budapest underground techno klubjában, a nyárra való tekintettel a Balaton partján, de még határainkon túl is, hiszen július 6-án Bécs egyik ikonikus klubját, a Grelle Forelle-t is beveszik.

Itt debütál a rendkívül beszédes elnevezésű, Industry projektjük, ami a techno legjavát viszi az osztrák fővárosba, egy nemzetközi kooperáció eredményeként. Az első kiadásra a szcéna két nagynevű előadója mondott azonnal igent, így Julian Marcell, Episode1 és Kitti Kay mellett The Advent illetve Philipp Straub fog fellépni a hazai csapat debütáló estjén.

Az itthoni partyzás határait már jó ideje merészen feszegető csapat ezzel a lépéssel gyakorlatilag nemzetközi szintre lép, ami mindamellett, hogy rendkívüli kihívásokkal jár óriási lehetőséget is rejt a teljes hazai szcéna számára.
A rendhagyó eseményre itt lehet gyülekezni, a legkedvezőbb árú belépőkre pedig itt lehet lecsapni.

Mindezt megelőzően Budapest nemrég megnyitott techno klubjában lehet warm-up-olni, a csapat első alkalommal megrendezésre kerülő D F F R N T L Y Label Night-ján, ahol kizárólag a kiadó, vagyis a DFFRNTLAB művészein lesz a hangsúly, így mindenkiből egy kicsit többet és másabbat is kaphatunk, mint amit eddig megszokhattunk.

Egyébként ezzel az eseménnyel startol az a hat hétvégét átölelő sorozat, ami a bécsi kiruccanás mellett Budapest egyik magaslati pontját is érinti, ahol lélegzetelállító panoráma mellett megy majd a buli napközben. A korlátolt jegyértékesítés már elkezdődött, minden további infó erre:

A július 20-i kastély techno bulira már rég elkelt az összes belépő, így különösképpen jó hír, hogy aki nem tud ott lenni a Podmaniczky kastélyban, ahol többek között a Spektre is fellép, július 13-án hasonló élményekben lehet része a Thury vár udvarán, ahol 13 órás buli keretein belül kerül sor a techno ikon, Gayle San utolsó hazai fellépésére.
Erre a bulira is elfogytak már az első körös jegyek, az elérhetőeket viszont itt lehet beszerezni.