A lottónyertes aki közel 4 milliárdot bulizott el

- 2 perces olvasmány

A pénz nem boldogít, ahogy szokták mondani. Ez a brit férfi azonban megkísérelte megcáfolni ezt a kijelentést.  Mickey Carroll 2002-ben, forintra átszámítva 3,8 milliárdot nyert a lottón, amit kb. 10 év alatt sikerült teljesen felélnie. Elmondása szerint élete legjobb 10 évét köszönheti annak a pénznek, de hozzátette, hogy ha nem fogy el, már halott lenne. 

A nyeremény egy kisebb részét a családjának és a gyereke anyjának ajándékozta, akit mellesleg rendszeresen csalt prostituáltakkal. A maradék pénz szinte egésze drogokra, alkoholra és állítása szerint kb. 4000 prostira ment el. Ezt úgy sikerült elérnie, hogy minden reggelt 3 csík kokainnal kezdett és minden nap minimum 2 üveg vodkát gurított le. 

30 alkalommal kellett bírósági tárgyaláson részt vennie és egyszer, 2006-ban le is csukták. 3 luxusingatlanából egyet teljesen szétvertek az ott rendezett bulik során, a másik kettőt pedig szó szerint, őt idézve: „elszippantotta”.

A sok buli mellett természetesen jöttek a problémák is, sokan élősködtek rajta, és számos összetűzésbe keveredett többek között gengszterekkel is. Egy alkalommal mind a 6 rottweilerének elvágták a torkát és megfenyegették, hogy a családját feldarabolják. Egy liverpooli bandának 130 ezer fontot kellett fizetnie, csak hogy leszálljanak róla. 

A vége az lett a történetnek, hogy amint elfogyott a pénze utcára került és a híre miatt nem vették fel sehova dolgozni. Elmondása szerint számos alkalommál hívták be interjúra, csak azért, hogy megnézzék tényleg ő az. 

Jelenleg egy albérletben él, szerény körülmények között, de nem bánja, mert legalább nem kell rettegnie folyton, hogy valaki a pénzére pályázik. 


Forrás: 24.hu