Parádés Adriatique remix album

- 3 perces olvasmány
adriatique nude remix album 
adriatique nude remix album 

Solomun, Tale Of Us, Mathame, Johannes Brecht, Agents Of Time is újraértelmezte az eredetieket.

A svájci Adriatique duó alig egy éve debütált a steril és sötét hangzásvilágú Nude albumával, az Afterlife Records-on. Az akkori 13 zenét tartalmazó meglehetősen erős anyagról készült most egy 7 trekkes remix kiadás, ami a tavaly kiadott zenékbe lehel új életet.  Az új album az Afterlife Records 30. kiadása lett, és természetesen tökéletesen illeszkedik abba a mély és dallamos hangzásvilágba, amit a kiadó képvisel.

Ezt mi sem tükrözi jobban, mint az albumot megnyitó Mystery című szám, ami a melodikus dallamokkal és az angol, Jono McCleery’s vokáljával teremt sejtelmes és sötét hangulatot már önmagában, de így, Tale of Us és Mathame újragondolásában meg aztán végképp.

Az utazás soron következő állomására Solomun kísér minket, az album címadó Nude trekk, feldolgozásával. A minimalista basszusokkal telt számot lüktető elektro hangzással tette még gyorsabbá és ezáltal még érdekesebbé. Akárcsak a precíz Rampa, aki ügyesen a tech-es elhajlásba vitte el ugyanezt a számot.

Az abszolút nyerserőt az albumon viszont, a német Kobosil falakat romboló Tachykardia remixe hozza el, az angyali hangú Delhia De France énekesnő hangjával kiegészülve, hogy aztán később az olasz trió, az Agents of Time meghajlítva a teret és időt a Buchla’s Dreaming remekbe szabott remixével repítsen minket tovább.

Az egész utazást mesterien zárja a Ray (Reincarnation) és a Mystery. Az előbbiben Johannes Brecht zseniális történetmesélése mutatkozik meg, míg utóbbiban Isolee house alapokra húzott táncoltató vidámsága. 

Az album digitális és fizikai formában már egyaránt elérhető, a pontos track list pedig így néz ki:

1. Adriatique – Mystery (Tale Of Us & Mathame Remix)

2. Adriatique – Nude (Solomun Remix) 

3. Adriatique – Tachykardia (Kobosil Remix) 

4. Adriatique – Nude (Rampa Remix) 

5. Adriatique – Buchla’s Dreaming (Agents Of Time Remix) 

6. Adriatique – Ray (Johannes Brecht Remix) 

7. Adriatique – Mystery (Isolee Remix)