Napjaink egyik legelőremutatóbb house mágusa érkezik

- 3 perces olvasmány
aether nick curly house producer dj 
aether nick curly house producer dj 

Az őszi szezont követően a tél felvezetésére az AETHER-ben gyülekezhetünk majd a legfrissebb house-ok kíséretében, mivel német Dj-producer Nick Curly ismét ellátogat hozzánk ezen a héten. A nemzetközileg elismert tehetség több mint 10 éve, megindító house-al tölti meg a tánctereket világszerte. Például az olyan időtálló darabokkal, mint ez is.

Persze a számos megjelenése közül nem ez az egyetlen, ami energiáival egy hipnotikus utazásra viszi a hallgatóját. A 2015-ben megjelent Rack and Run EP címadó trekkje játékos de ugyanakkor kemény basszusmenetével, pontosan ugyanezt teszi.

Akárcsak ez a darab, ami a szintén saját kiadóját, a barátjával Gorge-val közösen alapított, mannheimi székhelyű 8bit Records-ot gazdagítja. Nem mellesleg a legendás Anja Schneider-nek ez az egyik kedvenc kiadványa.

Természetesen Nick zenéi más nagynevű kiadóknál, mint a Truesoul, Drumcode vagy éppen Knee Deep in Sound-on is debütálnak minden évben, ugyanis Nick szerint, sokszínűséggel és kitartással lehet leginkább relevánsnak maradni a zeneiparban.  

Sok munka és új zene kiadása mellett folyamatosan innovatívnak kell maradni, nem árt, ha az ember időről – időre meg tud újulni.

Karakteres szettjeinek köszönhetően rendszeresen hívják a legnagyobb klubok, és fesztiválok, mint például a Heart Miami, Ministry of Sound, TimeWarp, Crobar Buenos Aires, Warung Beach Club, Hideout, Sonus, Eastern Electrics, vagy a BPM, így naptára állandóan tele van.

Nick Curly törekvései sosem a divatot követték talán ennek is köszönhető, hogy az alábbi trekk megszületésekor nem igazán keltett nagy visszhangot a szcénában, mindezek ellenére ez Nick egyik kedvenc kiadványa.

Nem szeretem követni a trendeket. A saját fejem után megyek, a saját értékrendemnek megfelelően és ez igaz a magánéletemre illetve a zenéimre egyaránt.

Azt, hogy az egyedi stílusa ezúttal milyen irányt vesz, november 8-án élőben az AETHER falai között ti is megtapasztalhatjátok, ahol alighanem a modern house-ok a legkeményebb hangzásba csomagolva csendülnek majd fel, olyan maradandó élményeket okozva, melyek hatásai hosszú távon is részt kérnek majd életünk alakulásából. Ráadásul az este ütemeit, a honi különítmény Captain Knuckles és Po:ti kettőse teszi zárójelbe, így a tánc garantált reggelig, amire a behopp ide kattintva érhető el.