Itt az Afterlife újabb nagyszabású kiadványa

- 2 perces olvasmány

afterlife innellea kevindevries kiadvány megjelenés 

A Tale of Us ikonikus kiadójának népszerűsége továbbra is töretlennek látszik és ezt nagyrészt az olyan jellegű kiadványokkal érik el, mint amilyen ez is. A Hoffnungsschimmer EP, az Afterlife két talán legfelkapottabb művészének kollaborációjából született meg, szóval Innellea és Kevin De Vries együttműködéséből. 

Mind a két fiatalember a közelmúltban ért el nagy áttörést egyedi hangzásával és mindketten a túlvilág kiadó színeiben, szóval egy meglehetősen autentikus lemezzel gazdagodtunk most.
Az EP 3 track-ből tevődik össze és mondhatni egy tökéletes mixtúrája Innellea színes, szintikben gazdag stílusának és Kevin kőkemény, mégis dramatikus beállítottságának. 

A történet a Das Licht-el kezdődik, ami egy felemelő és rendkívül magával ragadó darab a mély bassline és a vibráló szintik váltakozásával. Őt követi a Mondfinsternis, mely egy valamivel energikusabb track, de természetesen az eufórikus melódiák innen sem hiányoznak. Ez a két szám igazi csúcsidős techno, ami a klubban és a fesztivál nagyszínpadán is simán megállná a helyét. 

View this post on Instagram

INDIA x DGTL See you soon @innellea @dgtlfestival

A post shared by Kevin de Vries (@kevindevriesmusic) on

A címadó track inkább a downtempo műfaja felé húz a maga tört ütemeivel és a mély, katartikus hangulatával, de ezzel teljesíti ki a lemezt és így lesz az egy kerek egész. A Hoffnungsschimmer tehát augusztus 28-án látott napvilágot és kétségkívül hozta a kiadótól már megszokott színvonalat.