Friss Mathame EP az Afterlife-on

- 2 perces olvasmány
afterlife kiadó megjelenés kislemez
afterlife kiadó megjelenés kislemez

Az olasz páros az Afterlife talán legígéretesebb felfedezettje és ezt a Tale of Us is így gondolja, hiszen gyakran pörgetnek a srácoktól. Február 14-én, Valentin napi ajándék gyanánt, a már hatalmas hype-ot kapott EP-vel kedveskedett a kiadó a rajongóknak.

View this post on Instagram

let there be light

A post shared by Mathame (@mathame_) on

A fő track, „For Every Forever” már hatalmas népszerűségnek örvendett jóval a megjelenés előtt és számtalan felvétel örökítette meg, ahogy az a Tale of Us-os szettek csúcspontjának rendszeres részét képezte. Nem csoda, hogy ekkora a felhajtás a szám körül, hiszen egy mesterien összepakolt, rendkívül érzelmes és katartikus darabról beszélünk, ami a mély hangvételű vokállal valóban tökéletes csúcspontja lehet, nem csak egy szettnek, de az egész bulinak. Ezt a hangzásvilágot mellesleg azóta tudhatja magáénak a duó, mióta a kiadónál foglalatoskodnak.

For Every Forever. out now. everywhere. Thanks Afterlifehttps://smarturl.it/FEFEP

Posted by Mathame on Friday, February 14, 2020

Az EP tartalmazza a track dub verzióját is, ami egy vokál mentes megoldása az egésznek és a Stairway 3000 című alkotás zárja a lemezt, amely energikusan dübörgő hangulatával erősen elüt a megjelenés többi részétől, de kétségkívül egy szintén minőségi és ízléses műremekről van szó, felemelő dallamokkal tarkítva.

A duó erősen kezdte az évet és valószínűleg 2020-ban még több meglepetésre lehet számítani a mesteri párostól a pult mögül és a stúdióból egyaránt. A következő hónapokban is folytatják vilag körüli útjukat érintve többek között Törökországot, Belgiumot és a Tresor lemezjátszóit, májusban pedig a Cercle fesztiválon lépnek fel.