31 friss zenét tettek elérhetővé a Tale Of Us srácok

- 2 perces olvasmány
afterlife nagylemez megjelenés segély koronavírus 
afterlife nagylemez megjelenés segély koronavírus 

Mindenki kedvenc „ethereal” techno kiadójának tulajai, a szupersztár Dj duó, a Tale of Us tagjai észak-olasz származásúak, és mint tudjuk, ez az egyik, a vírus által leginkább sújtott terület a világon. A srácok most összepakoltak egy majdnem 3 órás mixet és egy 31 track-ből álló összeállítást Unity és Voyage néven, melyeknek céljuk, hogy a Koronavírus segélyalap részére gyűjtsenek adományokat.

A SÖTÉTSÉGBŐL CSAKIS FÉNY SZÜLETHET.

Ez a Unity összeállítás mottója, ami egy 31 részes zenei utazás a kiadó világába, már jól ismert nevekkel, mint pl. Colyn, Recondite, Fideles, Woo York, Kevin De Vries, Ae:ther, Innellea vagy Hunter/Game, de egy-két újdonság is feltűnik az előadók között. Ilyen például a londoni hölgy, ANII, aki MT1 nevezetű alkotásával tökéletesen illeszkedik a kiadó hangzásvilágába, csak úgy, mint Coeus, akinek Rebirth című track-je valódi felüdülés lehet a füleknek, felemelő hangulatával.

MOST FONTOSABB, MINT VALAHA, HOGY EGYÜTTES ERŐVEL NÉZZÜNK SZEMBE A NEHÉZSÉGEKKEL ÉS SEGÍTSÜK SZERETTEINKET ÉS ÚGY ÁLTALÁBAN AZ EMBERISÉGET.

Kristálytiszta melódiák, erős érzelmek vagy éppen táncolható technoid ütemek, mind megtalálható az összeállításban, egyenként is egy kollektív víziót közvetítve. A lehengerlő zenei utazást a Tale of Us új szerzeménye indítja útjára, az Alone, amelynek már címe is beszédes lehet ebben a helyzetben. A kiadó tehát ezzel a kiadvánnyal igyekszik elhozni a fényt ezekben a sötét időkben.