Itt az új Tale of Us kedvenc legfrissebb megjelenése

- 2 perces olvasmány
afterlife techno alfa romero kislemez megjelenés
afterlife techno alfa romero kislemez megjelenés

Az ikonikus Afterlife hangzásvilága egyre népszerűbb a világ minden pontján., de nem csak a kiadó népszerűsége növekszik, hanem a csapat létszáma is, hiszen egyre több új arc bukkan fel a nevek között.
Ezúttal az olasz Alfa Romero duója alkotott a túlvilági kiadó színeiben, méghozzá egyből 6 darab track-el. A duó egyedi hangzása a szintik és a moduláris rendszerek mesteri elegyében gyökerezik, aminek köszönhető az az erőteljes és organikus hangpaletta, mely valóban különleges aurát kölcsönöz az alkotásoknak. 

A címadó muzsika, az 1001 Nights egy tökéletes példa erre. Az érzelmeket árasztó dallam olvad bele a teltebb technoid ütemek spektrumába, majd a Learning To Fly című track tanít minket repülni a maga trippy és eufórikus beütésével. Ha pedig valami álmodozósra vagy transzba ejtőre vágyunk, ott a Moonlight Tide, ami egy csöppet ambientre vette a figurát. És akkor még nem is említettük a lemez B oldalát, ami további 2 zseniálisan összeállított track-et tartogat számunkra, egyenként jellegzetes hangulattal. 

Szóval ez egy rendkívül sokszínű megjelenés, melyben mindenki megtalálhatja önmagát, a 6 számból legalább egyben. Ami pedig a minőséget illeti, nem panaszkodhatunk, hiszen a trekkek mindegyike hűen tükrözi a duó tehetségét a harmóniák megteremtéséhez. Mellesleg a Moonlight Tide és a Seagull című szám csak digitális formában elérhető, de a többi mind kapott fizikai formát is. 

Természetesen a kiadótulajok is kedvenceik közé sorolják az Alfa Romero együttesét, olyannyira, hogy korábbi, dubai fellépésükön fel is csendült az 1001 éjszaka felemelő dallama és kétségkívül nagyot szólt.