Itt az új Woo York megjelenés az Afterlife-on

- 2 perces olvasmány
afterlife woo york dj megjelenés kislemez 

afterlife woo york dj megjelenés kislemez 

A nagy Afterlife fanok által már biztosan jól ismert Woo York duóról kevesen tudják, hogy ukrán származásúak csakúgy, mint a világsztár ARTBAT együttes, mely manapság hatalmas népszerűségnek örvend, pedig a Woo York-os srácok zenéje éppen annyira, ha nem szofisztikáltabb és elragadóbb. Igaz, itt valamivel mélyebb és sötétebb hangulatról van szó, de minőségileg hasonlóan színvonalas a két duó művészete. Ráadásul a Woo York egyedi live performanszaival ki is magaslik az underground közegből, így kétségkívül megérdemli a figyelmet. 

A most megjelent Echoes From Beyond EP hangzásvilága valóban nem evilági a maga enyhe acid színezetében, de hozzá kell tenni, hogy hangulat szempontjából hozták a tőlük megszokott hipnotikus vonalat a srácok. A fő track egy, az aktualitásokhoz illően fertőző dallammal vezeti fel az egész lemezt, melynek A-oldalán található továbbá a Dancing With Sirens, ami hasonlóan magával ragadó, mint az első szám, és mint a „szirének tánca”. 

A lemez túloldalát pedig egyfajta enyhe minimalizmus uralja, amit az első track címe is tükröz. Emellett ezen az oldalon jobban kiüt a lemez acid aspektusa, de ne tévesszen meg a Minimalism címe, a katartikus melódia innen sem hiányzik.
Az Epilogue pedig mesterien zárja a lemezt, epikus magasságokba röpítve a hallgatót, hiszen tudjuk, hogy a csúcson kell abbahagyni. 

Mellesleg nem csak a közönség körében aratott nagy sikert az EP, hiszen olyan duók pörgették ezen trekkeket, mint az Adriatique vagy éppen a Mind Against, a Cercle-s fellépésén, de természetesen nem maradt ki a Tale of Us szettjéből sem, a srácok zenei univerzuma.