Több elővételes sem jutott be a szombati Paula Temple bulira

- 3 perces olvasmány
akvárium deadcode szombat belépő
akvárium deadcode szombat belépő

Szombat éjjel teltház előtt lépet fel Paula Temple az Akvárium klubban, a Black Mamba Production, avagy a Deadcode Production szervezésében, ám több elővételes jeggyel rendelkező sem jutott be a buliba, vagy ha mégis csak hosszabb várakozást követően. A szervezők elmondása szerint a fennakadást az okozta, hogy többen hamis karszalaggal tartózkodtak a helyszínen. Az eset kapcsán ugyan elnézést kértek a résztvevőktől és további szigorításokat helyeztek kilátásba, ám többen is panaszkodtak a helyszínen történt problémakezelés kapcsán, egyrészt a hangnem másrészt a felkínált kárpótlás kapcsán, amelynek értelmében bárki visszaválthatta a jegyét, ha nem akart várakozni.

Sziasztok,
ezúton is szeretnénk elnézést kérni a tegnap esti ( okt.25. Paula Temple ) rendezvényünkön a beléptetésnél kialakult kellemetlen helyzet miatt.
Annak ellenére, hogy minden rendezvényünkre annyi jegyet adunk el, amennyi az adott helyszínre hivatalosan engedélyezve van, a tegnapi napon sajnos többen hamis karszalagokkal is bejutottak a terembe.
Ez eredményezte azt a helyzetet, hogy az Akvárium Klub biztonsági szolgálata időnként kénytelen volt terem bejáratát lezárni, hogy fenntarthassa az engedélyekben szereplő vendégszámot. A sorban várakozóknak lehetőségük volt a jegyeik visszaváltására, de ezzel nagyon kevesen éltek. Hogy elkerüljük az ehhez hasonló problémákat a jövőben, még jobban szigorítjuk a beléptetési rendszerünket!


Black Mamba és az Akvárium Klub csapata

Az egyik látogató szerint megoldás lenne a problémára a rendezvény specifikus karszalag, ugyanis általában hasonló vagy ugyanolyan színű karszalagot használnak több rendezvényükön is, amit valószínűleg többen is kiszúrtak és most ezzel éltek vissza.

Mint a Black Mamba Production több rendezvénye kapcsán, ismételten felmerült a névre szóló jegyek eladásának problematikája, mely szerint az új tulajdonos csak a helyszíni jegy árára kiegészítve tudja azt érvényesíteni. A hazai viszonylatban egyedülálló eljárást már nagyon sokan kifogásolták, most erre is reagáltak a szervezők:

Azt tudnod kell ,hogy az általad vásárolt jegy egy KEDVEZMÉNYES JEGY , amelynek kedvezményét csak akkor tudod igénybe venni , ha betartod a rá vonatkozó szabályokat ( amit egyébként vásárláskor el is fogadtál ) , jelen esetben az, hogy elővételes és , hogy NÉVRE SZÓLÓ A JEGY. Tehát ha ezt a KEDVEZMÉNYES jegyet el akarod adni és új tulajdonosa lesz, akkor sérül a KEDVEZMÉNYRE jogosító egyik pont , jelen esetben az hogy “névre szóló ” . Ezért kell kiegészítenie az új tulajdonosnak a helyszíni jegy áráig , hiszen minden rendezvényünkön a HELYSZINI JEGY A NORMÁL BELÉPŐJEGY ÁRA, minden ennél olcsóbb belépő kedvezményes jegyeknek minősül, ami ha úgy tetszik egy kedvesség tőlünk Feléd !