Bulit szerveznek a tavaly, tragikusan korán elhunyt Khristian K emlékére

- 2 perces olvasmány
ambient program esemény előadó emlék
ambient program esemény előadó emlék

Tavaly novemberben hunyt el, tragikusan fiatalon, pusztán 39 évesen a hazai underground tehetség Kiss Krisztián, előadói nevén Khristian K, aki nemcsak itthon, hanem határainkon túl is ismert művésznek számított. A lemezlovas pályafutását 1996-ban kezdte, első saját zenéjét tartalmazó albumát pedig 2007-ben adta ki.  A MANDMS Music és a Moira Audio Recordings kiadók alapítójaként számos saját zenével és remix-el ajándékozta meg a magyar elektronikus zenei színteret. Munkáit olyan nevek pörgették, mint Raresh, Richie Hawtin, Cosmin TRG, Danny Tenaglia, Klartraum, Andrea Ferlin, Ada Kaleh, Nadja Lind, Steve Stoll, Francesco Assenza, Pole Folder, Alexi Delano, de Marco Carola, Paco Osuna, Steve Parker, Brother’s Vibe, Rich Jones, Steve Stoll, Daniel Sanchez, Subfractal, vagy Hermanez.

TÁNCOLJATOK SOKAT, MIXELJETEK HARMÓNIÁBAN ÉS HOSSZAN, MERT ÚGY A SZÉP ÉS MINDEN JÓ LESZ.

– Kiss Krisztián (1980 – 2019)

Pontosan így fognak eljárni barátai és az esemény szervezői, akik egy buli keretén belül emlékeznek meg Krisztiánról, január 17-én. Az eseményre, melyre bárki csatlakozhat a felhívás így szól:

BÚCSÚZUNK EGY BARÁTTÓL, ZENÉSZTŐL, MENTORTÓL, TÁRSTÓL, EGY IGAZI SZABADSÁGHARCOSTÓL, ÚGY, AHOGYAN REMÉLHETŐLEG, Ő IS SZERETNÉ: EGY KÖZÖS STABIL SZEÁNSSZAL AZ AMBIENTBEN.

A megemlékezés mellett az esemény további célja, hogy a befolyt összeggel segítsék a hozzátartozókat.

BÚCSÚ MELLETT SZERETNÉNK TÁMOGATÁSUNKAT ÉS KÖSZÖNETÜNKET IS KIFEJEZNI KRISZTIÁN PÁRJÁNAK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN TANÚSÍTOTT KITARTÁSÁÉRT, GONDOSKODÁSÁÉRT, ÍGY A BULIBAN BEFOLYT BELÉPŐ ÁRÁT NEKI AJÁNLANÁNK FEL. SZÓVAL GYERTEK, LEGYÜNK JÓ SOKAN ÉS TÁNCOLJUNK EGY VILÁGRASZÓLÓT!

A véget nem érő táncról az este folyamán Viktor Udvari, David Mole, Raqpar, és Nu_Clear gondoskodnak majd.