Itt az új EP, Amelie kiadóján

- 2 perces olvasmány
amelie lens megjelenés kislemez techno
amelie lens megjelenés kislemez techno

Az acid jelenkori, koronázatlan királynője, Amelie Lens kb. másfél éve hozta létre saját kiadóját, ami a LENSKE nevet kapta és azóta már 9 megjelenést is produkált. Úgy néz ki a rengeteg fellépés mellett, képes időt fordítani lenyomatának gondozására is a Djane. Nincs megállás a kiadó számára sem, ugyanis Amelie bejelentette kiadójának tizedik megjelenését, a The Future-t, ami egy több előadós EP lesz. 

Az 5 track-es lemez elhozza az összes művészt, aki megjelent a kiadón az elmúlt 18 hónapban és képviselte azt. Amelie saját muzsikája mellett tehát egyenként hallgatható Farrago, Milo Spykers, AIROD és Ahl Iver száma. 

Ezek a művészek mind hozzájárultak a kiadó hangzásának kiépítéséhez és hozzáadtak valami pluszt, amitől ilyen egyedi lett a brand. A kiadótulaj pedig ezúttal hangját is adta a fő track-hez, a The Future-höz. Szóval a belga hölgy vokálját is megkapjuk az 5 track-kel együtt. A LENSKE tehát február 21-én dobja piacra digitálisan és bakeliten egyaránt az EP-t.

HAPPY NEW YEAR GUYS!! ❤️🔥 thank you Awakenings track ID : Amelie Lens – The Future (coming out soon on Lenske)

Posted by Amelie Lens on Monday, December 30, 2019

Azt az ominózus track-et mellesleg már szilveszterkor megosztotta közönségével a kiadótulaj az éjféli őrületes tűzijáték és fényshow közepette, így nagy hype-ra lehet számítani a megjelenés körül.