Kinyitottak a brit szórakozóhelyek, elszabadultak az arcok

- 2 perces olvasmány
anglia buli szórakozás party 

A több hónapnyi kihagyást követően a briteknél megnyitották a pubokat és a reakciók megdöbbentőek. Nyilvánvalóan mind várjuk, hogy kiszabadulhassunk a bezártságból, így nem meglepő, ha páran kirúgnak a hámból az első adandó alkalommal. A britek esetében azonban enyhe kifejezés, hogy kirúgtak a hámból. 

Számos sokatmondó kép örökítette meg, ahogy a brit fiatalok soha nem látott lendülettel tértek vissza a bulizás világába. 

Némelyik képen lealjasodott fiatal hölgyek látszanak, némelyiken pedig éppen összeszólalkoznak a bulizók a rendfenntartó egységekkel. Az biztos, hogy ezek az emberek már nagyon várták, hogy kiengedhessék a fáradt gőzt, egyesek pedig még túlzásba is vitték. 

Nem feltétlen kell enyhülniük a korlátozásoknak a bulizáshoz. Egyesek mit sem törődve a törvénnyel buliznak elhagyatott helyszíneken, mint például a volt RAF reptéren az angliai Bath közelében. A helyi hatóságoknak rendesen meggyűlt a baja azzal a 3 000 fiatallal múlt szombaton, akik részt vettek az illegális rave party-n. A rendőrség összesen 5 járművet, egy generátort és a felszerelés nagy részét lefoglalta, valamint egy személyt letartóztattak, mert nem volt hajlandó elhagyni a rendezvény területét. A rendezők ellen jelenleg is folyik a nyomozás.
A rendőrség ismételten felhívta a figyelmet arra, hogy az ehhez hasonló rendezvények súlyosan veszélyeztetik a közegészséget, ennek ellenére egyre gyakrabban rendeznek illegál bulikat szinte mindenhol, de az Egyesült Királyságban garantáltan.