100 trackes kiadvánnyal ünnepel az Armada

- 2 perces olvasmány
Armada_15. születsénap_plusbeats

Az Armada egyike a legjelentősebb elektronikus zenei kiadónak a világon, ráadásul nemrég ünnepelte 15. születésnapját. A kiadót 2003-ban alapította David Lewis, Maykel Piron és a trance legenda, Armin Van Buuren. Mellesleg innen a név is: AR(min) MA(ykel) DA(vid).
A 15. évforduló alkalmából most egy 4 CD-s válogatást dobnak piacra a 100 legsikeresebb kiadványukkal.

Wearing one of my A-shirts! 😎 (👕 : armadashop.com)

A post shared by Armin van Buuren (@arminvanbuuren) on

A 100 track úgy lett összeállítva, hogy szinte végigkísérje a hallgatót az EDM történelmén, mivel különböző műfajú számok is fellelhetők benne a klasszikusoktól a legújabbakig. Például a big-room himnusz „Big Foot” a W&W-től, a trance klasszikus „Here tonight” a Dash Berlin-től, vagy  Lost Frequencies slágere, az „Are you with me”.

Armin így nyilatkozott az évforduló kapcsán: „Hatalmas büszkeséggel tölt el látni, hogy milyen messzire jutottunk és jó érzés tudni, hogy ennyire sikeres a kiadó.”

David Lewis is kifejtette véleményét: „A jó zene életben tartja az elmét és úgy vélem, pontosan ez az, amit az Armada Music biztosított az elmúlt 15 évben.”

Van egy meglepetés név is az előadók között: Avicii. A kiadó, a válogatásra felkerült track-el kíván tisztelegni a nemrég elhunyt művész emlékének.

 

Forrás: WeRaveYou