Járványbiztos party szerkót terveztek

- 2 perces olvasmány
audio hangrendszer technika ruha buli
audio hangrendszer technika ruha buli

Ez a high-tech szerelés egy Los Angeles-i stúdió kreálmánya és fel van szerelve egy vaping rendszerrel és egy mélynyomóval ellátott hangrendszerrel is. A stúdióról azt kell tudni, hogy eddig interaktív installációkat és fényshow-kat készítettek olyanoknak, mint Skrillex vagy Grimes, most arra próbálják fordítani kreativitásukat, hogy ilyen megoldásokkal kihúzzák a zeneipart a csávából, amibe a járvány miatt került. 

A szerkó lényege, hogy az emberek bulizhassanak elkülönülés nélkül, ami valljuk be, sokak számára a megváltást jelentheti. Arról nem is beszélve, hogy ez a full extrás szerkezet tartalmaz egy beépített telefont és kamerát, divatos kiegészítőket, mélynyomókat és még cigarettázni és inni is van lehetőség benne.


A stúdió igazgatója így nyilatkozott: 

AMÍG MINDENKI AZ IPARÁGBAN A VIRTUÁLIS MEGOLDÁSOKON TÖRI A FEJÉT, MI PRÓBÁLUNK VALAMI FIZIKAI, ÉS ÉRZELMI MEGOLDÁSRA FÓKUSZÁLNI, HOGY KISZÉLESÍTSÜK A SZCÉNA FELÉPÜLÉSÉNEK LEHETŐSÉGEIT. ÚGY HISSZÜK A RENDEZVÉNYEK ELENGEDHETETLENEK AZ EMBERI LÉT SZEMPONTJÁBÓL ÉS OLYAN EMLÉKEKET KREÁLNAK, MELYEK MEGHATÁROZZÁK ÉLETÜNKET.  BÁR HATALMAS FESZTIVÁLOKRA NEM SZÁMÍTHATUNK EGY IDEIG, IZGATOTTAN NÉZÜNK A KIHÍVÁS ELÉBE, HOGY INNOVATÍV MEGOLDÁSOKKAL KITOLJUK AZ IPARÁG HATÁRAIT EZEKBEN A NEHÉZ IDŐKBEN.

Az egyelőre csak koncepció formájában létező védőfelszerelés a jövő nagy megoldása lehet, elkészültével történhet majd bármi, de a buli biztos nem fog megállni.

Forrás: Mixmag