Autósmozi mellett most már autósparty is létezik

- 2 perces olvasmány
autó parkoló rave party fesztivál sztivál 
autó parkoló rave party fesztivál sztivál 

Autósmoziról már hallottunk, na de autósparty-ról? A koncepció pedig ugyanaz és nem meglepő módon a németeknek ugrott be az ötlet.
A legutóbbit pénteken rendezték a holland határ melletti Schüttorfban, egy helyi klubtulaj, Holger Boesch jóvoltából. Egy fényekkel és hangrendszerrel felszerelt fesztiválszínpadot állítottak a Club Index parkolójába és kb. 250 kocsit engedtek be a területre, járművenként maximum 2 utassal.
A fellépők sorát képezte Nitefield, MarvU és Devin Wild, akiknek a szettjeit megörökítő videók azóta bejárták a világot. 

BÁRMIFÉLE SZEMÉLYES KONTAKTUS NÉLKÜL NEHÉZ VOLT EGY CSAPAT KOCSINAK JÁTSZANI. NÉHÁNYAN A DUDA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLÓDTAK BE ÉS ONNANTÓL KEZDVE TUDTUK, HOGYAN KOMMUNIKÁLJUNK A KÖZÖNSÉGGEL.

– mesélték fellépők.
A felvételek némelyikén látszik is, ahogyan a résztvevők a zenével szinkronban kapcsolgatják lámpáikat és nyomják a dudát. 

Úgy néz ki a koncepciót mások is átveszik, például a düsseldorf-i World Club Dome csapat még ebben a hónapban szervez valami hasonlót, a Forbes beszámolója szerint pedig Dániában is kerültek már megrendezésre hasonló drive-in koncertek. 

Forrás: Mixmag