Így örültek az Avax fülhallgató nyertesek

- 2 perces olvasmány
avax fülhallgató játék nyertes

avax fülhallgató játék nyertes

Hat szerencsés olvasónknak kézbesítettünk a hazai fejlesztésű csúcs fülesből.

Még április közepén hirdettünk az Avax Hungary-val közösen egy villámjátékot, ahol a hazai fejlesztő, 6 csúcsfülhallgatói egyikét lehetett elvinni. A játék ideje alatt több százan pályáztatok egy – egy kedvenc zenével vagy mixel és a legnagyobb örömünkre, többen még egy kis storyt is megosztottatok velünk, ennek kapcsán.
Végül Martinnak, Katalinnak, Zsuzsinak, Rolandnak, Kingának és Jánosnak kedvezett a szerencse, akik azóta boldog Avax tulajdonossá váltak. 

És hogy mennyire, azt az alábbiakban mutatjuk:


– Zsuzsi egy csodás fényképpel jelezte nekünk mérhetetlen örömét.

MA JUTOTT VÉGÜL HOZZÁM, A REGGELI KÁVÉM MELLÉ MÁR AZ SZÓLT A FÜLEMBEN. KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!

– írta János, Kinga pedig így örült:

NEM TUDOM, KB 3 HETE ÉN VOLTAM OLYAN PISZOK SZERENCSÉS ÉS NYERTEM MEG AZ AVAX FÜLHALLGATÓT. TUTI NEM TÚLZÁS, HOGY A LEGJOBB HELYRE KÜLDTÉTEK. KB 10 ÉVE NEM SÉTÁLOK SEHOVA FÜLES NÉLKÜL.  EZ ALAP. ANNYIRA IMÁDOM, HOGY MEG KELL OSZTANOM VELETEK. HA EZ VOLT AZ UTOLSÓ DOLOG AMIT NYERTEM AKKOR ÉN PISZOK HÁLÁS VAGYOK. DE UGYE OLYAN, HOGY UTOLSÓ. . . .
OLYAN NINCS . . . .
EGY KELLEMES NYUGIS PILLANATOMBAN HALLGATTAM VELE ZENÉT ELŐSZÖR (MARCO CAROLA AMNESIA IBIZA) … SIKÍTVA IJEDTEM MEG AMIKOR ELINDÍTOTTAM A ZENÉT. A 4×4 MÖGÜL KIBÚJIK EGY HANG, DALLAM FORMÁJÁBAN NEM TUDTAM KI ÉS MIT SZERETNE TŐLEM, A 1,5 MÉTERT SZERINTEM MEGUGROTTAM. VOLT MÉG 1-2 ILYEN ALKALOM, KANAPÉS ZENEHALLGATÁS, ZENE BE. . . . KANAPÉBA BEFÚRÓDÁS.

EGYÉBKÉNT MEGNÉZTEM A MECHANIKÁJÁT, ALIG TUDOM ELKÉPZELNI, HOGY MIND EBBEN A PICI HÁZBAN FOGLAL HELYET, HATALMAS KÖSZÖNET A FELTALÁLÓKNAK.

Ennél őszintébb ajánló aligha készülhetett volna, így, ha ti is kíváncsiak vagytok, mit tud ez a hazai fejlesztésű fülhallgató, akkor látogassatok el a gyártó webshop-jába és csapjatok le a magyar csúcsfülesek egyikére!