Nyerd meg a világraszóló magyar fülhallgató egyikét!

- 2 perces olvasmány
avax fülhallgató nyeremény játék 

Ezekben a jobbára otthonülős, egymagunkban bulizós időkben sem kell zene nélkül maradni, erről napi szinten rengeteg külföldi és hazai Dj is folyamatosan gondoskodik. Alig van a napnak olyan szaka, amikor ne nyomná valaki élőben a közösségi oldalakon. Az is világos, hogy a megfelelő hangerő nélkül ez mit sem ér, de vajon a környezetünk is maradéktalanul ennyire boldog a jobbnál jobb mixek hallgatása közben?
Ha Te is olyan helyen tartózkodsz, ahol nem csak elektronikus zenei rajongók vannak a környezetedbe és ezt esetleg még figyelembe is veszed, akkor az alábbi felhívás egyértelműen neked szól!

Az Avax Hungary jóvoltából egy rendkívül egyszerű játék ad megoldást a megfelelő minőségben és hangerőn történő zenehallgatásra, miközben a szomszédokkal is megmarad a jó viszony.

A hat csúcsminőségű fülhallgató egyikére, a kedvenc zenéd vagy mixed, a hi@plusbeats.net –re küldött e-mail-el lehet pályázni.
A játék március 24-től április 7-ig tart, sorsolás április 9-én, a nyertesekkel pedig majd e-mailben vesszük fel a kapcsolatot a nyereményük kézbesítését illetően.

A világmárkákat is megszégyenítő, mégis megfizethető áron elérhető hazai fülhallgatóról, bővebben a korábban megjelent cikkünkből minden fontos infó kiderül, ha pedig beszerzését  nem bíznád a szerencsére itt bármikor megrendelheted!