Avicii emlékkoncertet rendeznek Stockholmban

- 2 perces olvasmány
avicii emlékkoncert stockholm 2019
avicii emlékkoncert stockholm 2019

Avicii legnagyobb trekkjeinek eredeti énekesei, többek között Aloe Blacc, Adam Lambert, Alex Ebert, Rita Ora és Joe Janiak készül egy 30 tagú zenekarral összeállva, az elhunyt művész emlékének tisztelegni egy 2 órás előadás formájában. Az eseményre december 5-én kerül sor a Friends Arénában, Stockholmban és a cél, hogy felhívják a figyelmet a mentális egészség fontosságára.

Avicii közeli barátainak fellépéseire is lehet számítani, így David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke és Nicky Romero is egy-egy szettel készül a rendezvényre.

Tim édesapja így nyilatkozott a rendezvény kapcsán:

Évente több mint 1500 ember vet véget saját életének Svédországban és kb. 1 millió világszerte. Ez egy tragédia, ami hatással van családokra, közösségekre és a közeli hozzátartozókra hosszútávon, akik együtt élnek a gyásszal. Ez egy globális krízis.

Az emlékkoncertből befolyó profitot teljes mértékben mentális egészségre fókuszáló szervezeteknek és öngyilkosság prevenciós csoportoknak adományozzák. Jegyek a mai naptól kezdve kaphatók. A legfrissebb információkért látogassatok el a koncert hivatalos oldalára!

Forrás: We Rave You