Az 52 évesen elhunyt techno ikon családjának hivatalos közleménye

- 2 perces olvasmány

Május 9-én érkezett a szomorú hír, hogy alig 52 évesen, elhunyt a német techno ikon, Pascal F.E.O.S. A Dj – producer, 30 éves pályafutása hirtelen ért véget a túl korán és túl hirtelen bekövetkezett távozásával, amit a szakma és közönség is döbbenten vett tudomásul.

A tragédia okát most a család egy hivatalos közleményben erősítette, meg:

“2020 május 9-én, szombaton, daganatos betegség következtében túl gyorsan és túl váratlanul elvesztettük szeretett Pascal-unkat. Még mindig teljesen bénultak vagyunk szeretett fiunk, testvérünk, kollégánk és társunk elvesztése miatt érzett fájdalom kapcsán. Nagyon hiányzik mindannyiunknak, szomorúságunk leírhatatlan.
Pascal szenvedélye az elektronikus zene iránt kivételes volt, a ránk hagyott elképesztő életműve számtalan kiadatlan darabot rejt. Kevés olyan producer van, aki a mozgalom első pillanatától, életének utolsó percéig jelen volt a szcénában és aki ilyen kiterjedt és sokszínű örökséget hagyott itt.
Köszönjük Pascal, hogy nem csak zeneileg, de emberileg is példaképünk voltál.
Soha nem felejtjük el mennyire melegszívű, tisztességes és humoros ember voltál.
A zenéddel tovább élsz bennünk.”

“Térben és időben mindig a zene volt az én iránymutatóm.
El tudod képzelni, hogy milyen lenne ha a füled soha nem hallott volna zenét?!
Mintha örökre száműzve lennél a Marson.”

  • nyilatkozta Pascal F.E.O.S. korábban.

“Ezúton szeretnénk megköszönni a világ minden pontjáról érkező részvétnyilvánításokat. Létrehoztunk egy e-mail címet, ezzel is segítve Pascal emlékének ápolását: remember.pascalfeos@gmail.com”