Az állás ahol munkaköri feladat füvezni

- 2 perces olvasmány
Október 17-től legálissá válik a füvezés Kanadában, ami egyben azzal is jár, hogy jó pár cég gőzerővel készül az új piaci lehetőségek lefedésére, amihez természetesen különféle szakemberekre is szükség van, így például olyanokra is, akik megbízhatóan tudják majd osztályozni a különböző típusú és minőségű füveket.

Korábban már írtunk arról az amerikai egyetemről, ahol marihuana tanulmányokból lehet diplomát szerezni, most a torontói illetőségű AHLOT cég által meghirdetett állás betöltéséhez még ilyen jellegű tanulmányok elvégzésére sincs szükség. Azért a füvezési szenvedélyen túl nem árt még jó pár képesség birtokában lenni, például elsősorban érzékszervi téren, ami elengedhetetlen a tökéletes osztályozáshoz, amit 50 dolláros, vagyis kb. 10 000 Ft-os órabérrel díjaznak majd.

Diploma marihuana tanulmányokból?

Hollandiához hasonlóan, Kanadában is kizárólag a megfelelő engedélyekkel rendelkező üzletekben beszerzett fű fogyasztása válik legálissá. A megengedettnél nagyobb vagy nem igazolható forrásból származó anyag birtoklása továbbra is illegális marad és szigorúan büntetendő cselekménynek is fog számítani, ahogy az is, ha a fogyasztó kiskorú, vagyis 19 év alatti, amely életkor ezen állás betöltéséhez szintén szükséges.

Nagypapák beszívva