Carl Cox is a B my Lake idei fellépői között!

- 2 perces olvasmány
b my lake balaton zamárdi fesztivál 2020

b my lake balaton zamárdi fesztivál 2020

Az idén még utoljára Zamárdiban megrendezésre kerülő első számú hazai elektronikus zenei  fesztivál, a B My Lake első neveire két hete derült fény. Azóta már azt is tudni lehet, hogy az akkor bejelentett nevek a fesztivál melyik napján lesznek hallhatóak, így egyben erősen körvonalazódni látszik az is, hogy az első két nap inkább a techno körül, míg az utolsó kettő pár BPM-el lassabb tempóban, de annál nagyobb nevekkel fog dübörögni.

A napi bontás jelenleg így néz ki:

1. nap:
Marco Bailey, Kobosil, Sikztah

2. nap:
Richie Hawtin, Charlotte De Witte, Fjaak Live, Hot X, Sanfranciscobeat, Gabor Kraft  

3. nap:
Adriatique, Anna, Traumer, Julian Perez, Sweely, Afriqua

4. nap
Solomun, Maceo Plex, Adana Twins, Toto Chievetta, Re.You,  Bawrut, Glowal, Secret Factory,  Denes Toth

Pár órája megkezdődött az újabb adag fellépők bejelentése is, akik közül a legnagyobb durranásnak egyértelműen Carl Cox számít, Rebekah és Matthias Meyer mellett.

A ma bejelentettek teljes névsora:

  • Rebekah
  • Mateo & Spirit
  • Polarize
  • Matthias Meyer
  • Poli
  • Carl Cox

A line-up már most rendkívül erős, de hátra van még egy harmadik kör, ami szintén tartalmazhat meglepetéseket. Akárhogy is alakul az már most látszik, hogy egy legendás kiadással int búcsút a fesztivál a Zamárdiban található helyszínnek, amit a város önkormányzata jövőre már igencsak korlátozott körülmények között kíván rendelkezésre bocsájtani, így a szintén évek óta, július elején ott tartott Balaton Sound, 2021-es időpontja várhatóan június utolsó napjaira fog módosulni.