A legnagyobb bulik nappal lesznek idén a B my Lake-n

- 2 perces olvasmány
bmylake_fesztivál_zamárdi_balaton_2019
bmylake fesztivál zamárdi időrend 2019

Elkészült, az idén ismét Zamárdiban, augusztus 21 és 24 között, hetedik alkalommal megrendezésre kerülő B my Lake fesztivál teljes időrendi bontása és ezek szerint már kora délután érdemes lesz, szinte mind a négy nap a B Stage előtt toporogni, mert jó pár nagyágyú zenél extra, naplementés szettet.

bmylake fesztivál zamárdi balaton 2019

Az első napon ugyan csak a B Stage fog üzemelni, de változatos techno felhozatallal, hiszen ezen a napon lép fel többek között a Boston 168, I Hate Models, Dax J és Charlotte de Witte is.

Másnap már gőzerővel fog dübörögni a fesztivál, a fő színpadon Drumcode éjszakával, ami egyébként már délután hatkor elindul, Jay Lumen késődélutáni szettjét követően és Ramiro Lopez után Amelie Lens például már este 10-kor pultba lép, a Lake stage-en pedig 11-kor Andrey Pushkarev indítja hosszú szettek sorát, aki három órát fog játszani.

A fesztivál egyik egyértelmű kuriózuma Sven Vath, péntek délután 6-kor kezdődő, szintén három órás szettje lesz, amit másnap, időben, csak a Mind Against múl majd felül, ők 4 órát fognak játszani, ugyancsak délután 6 órás startal. Őket követően Recondite és Stephan Bodzin live-ja következik, majd pedig a Tale Of Us szintén hosszú szettje.

Az idei B my Lake legérdekesebb történései tehát az alapvetően, szinte végig  techno-val működő B stage-en várhatóak, a hosszabb szettek mellett, a nem éppen szokványos időrend miatt is.
A My stage jóval szerényebb idei felhozatala eltörpülni látszik a fő színpad line-up-ja és ígéretes, új koncepciója mellett, de Luca Lozano csütörtöki, Coloboma szombat délutáni live-ja vagy Archie Hamilton hajnali záró szettje mindenképp meghallgatásra ajánlott.