Hazánk egyik legszebb kastélyának kertjébe szerveznek bulit

- 4 perces olvasmány
balaton keszthely electric garden festetics kastély
balaton keszthely electric garden festetics kastély

Idén ha nyaralásra vágyunk, nincs túl sok választási lehetőségünk, hiszen a külföldi utazások kockázatosak lehetnek, de szerencsére nem is kell messzire mennünk, ha pihenni vagy bulizni vágyunk, ugyanis Keszthely idén nagyon belehúzott. Amellett, hogy a városi strandon található Bloom Bár már 12 éve képviseli az e-zenei szcéna underground oldalát, az elkommerszesedés teljes hiányával, olyan extra eseményekre is sor kerül a Balaton északi partjának déli csücskén, mint például ez az esemény a Festetics Kastélyban. 

Tavaly már sor került a „próbaüzemre”, ami nagy sikert aratott, így idén folytatódik az Electric Garden néven megálmodott koncepció, méghozzá a hazai szcéna kiemelkedő tehetségivel és egy olyan külföldi sztárvendéggel, aki a híres Afterlife kiadó egyik legnagyobb felfedezettjének mondható. 

Az Innellea duója a közelmúltban robbant be a köztudatba és bár manapság már szóló együttessé alakult, még mindig az a jellegzetes hangzásvilág jellemzi, amit az Innellea névhez kötünk. Ez a hangzás, amit a „brand” megtestesít, főleg a konvenciók megtagadásában gyökerezik és abszolút kimeríti a kifinomult, utaztatós techno fogalmát. A hétvégén jött ki az Innellea legújabb track-je, a Prospective Vision, melynek elkészítésébe betekintést nyújt egy Youtube videó is, ami a sorozat második tagja, szóval mostantól nyomon követhetjük, hogy miben is rejlik az Innellea varázsa.

A Be Massive csapatához kötődő zenei projekt már az ország számos varázslatos pontján szólaltatta meg az elektronikus ütemeket és ez ezúttal sem lesz másképp, a Garden színpad line-up-ját díszíti ugyanis Metha neve, akihez többek között a Be Massive Horizon koncepció is köthető.
A Horizon lényege, hogy kimozdítsa a megszokott klub környezetből az elektronikus zene világát és közben bemutassa hazánk gyönyörű helyszíneit és lélegzetelállító tájait. Ezúttal szintén erről lesz szó, méghozzá a keszthelyi Festetics Kastély kertjében, mely teljes pompájával járul hozzá az esemény egyediségéhez. 

A nevek között szerepel továbbá a magyar nemzetközi büszkeség, JAY LUMEN is, akinek szintén nem idegen már a Cercle féle extra helyszín fogalma, ugyanis a nyár elején már sor került arra a meglehetősen különleges szettjére a Balatonboglári kilátóban, melyet szintén a Horizon csapata támogatott. 

A magyar techno fenomén mellesleg éppen a közelmúltban csatlakozott a Pan-Pot Second State kiadójának csapatához, szóval elmondhatjuk, hogy Jay még a Covid alatt is halmozza a sikereket. 

A Garden stage-en továbbá hallható lesz a győri techno kultúra és az Etikett vezéralakja, SIKZTAH, a TrueSounds alapítója, PETER MAKTO és a magyar underground legendás alakja, ZVEZDA BETA is. Az eredeti tervekkel ellentétben, a legfrissebb szabályozások nyomán az idei alkalomra debütálni tervezett Exotic Stage sajnos nem fog tudni felállni, viszont érkezik egy izgalmas street food koncepció a Konyha 2.0. A bulin egyszerre tehát csak 500 fő tartózkodása lesz engedélyezett, viszont a távozók függvényében újabb látogatókat engednek majd be, így még az esemény ideje alatt is jó eséllyel pályázható a bejutás. További fontos infó, hogy a belépő egyszeri belépésre jogosít, tehát a helyszínről való kilépést követően csak újabb belépő megvételével lehet majd visszatérni.

Tehát augusztus 16-án Keszthely város jóvoltából, hajnal 4-ig kitolt idősávban élvezhetjük a szervezők által megálmodott programokat, minden korlátozás és korlátozó tényező mellett is. Szóval nem kell gyászolnunk a 2020-as nyarat a sok elmaradó fesztivál miatt, mert hátra van még az egyik legnagyobb rendezvény, ami a Bloom Bár, a Be Massive és a Festetics Kastély kávézó együttműködésének köszönhető.

Zveřejnil(a) Be Massive dne Neděle 2. srpna 2020

Az esemény 18 órakor startol, így egy 10 órás, day n night, naplementés örömtáncra lehet számítani. A jegyekre pedig ajánlott mielőbb lecsapni, ugyanis az első három kontingens már el is fogyott és már csak a teljes áru elővételes belépők elérhetőek.