Balaton Sound: idén még több VIP szekció lesz

- 2 perces olvasmány
balaton sound vip 2019
balaton sound vip 2019

A többszörösen díjazott, a külföldi partyarcok körében is rendkívül népszerű hazai „vizes fesztivál”, a  Balaton Sound idén július 3. és 7. között kerül megrendezésre.
Így az időpont közeledtével, a tegnapi nap folyamán újabb adag fellépőre derült fény, a már korábban bejelentett Marshmello, Armin van Buuren, DJ Snake, Timmy Trumpet, Don Diablo, Nervo, Future, Will Sparks, Hernan Cattaneo, Paul Kalkbrenner, Sunnery James & Ryan Marcian illetve Killy-hez, most csatlakozott még a The Chainsmokers, Tiësto, J BalvinG-Eazy, Jess Glyne, a Rudimental, Nicky RomeroTchami x Malaa, Sofi Tukker, Jauz, a Vinai, Martin Jensen és Dubfire is.

A tegnapi sajtóközlemények azonban nem ez volt az egyetlen kiemelkedő infója, ugyanis a  line-up bejelentése mellett, a szervezők legalább akkora hangsúlyt fektettek a kibővített VIP szekciók részletezésére, ha nem nagyobbat, mint magára a fellépők bemutatására:

„A szervezők nagy erőkkel dolgoznak egy új VIP ajánlat véglegesítésén.
A részleteket rövidesen publikálják majd, de annyi már most tudható, hogy 2019-ben a VIP jegyet váltók már nem csak a nagyszínpaddal szemben kialakított VIP-ben élvezhetik a különféle prémium szolgáltatásokat, hanem a Party Arénában és a harmadik legnagyobb színpad mellett is. További újdonságként idén a nagyszínpad VIP teraszáról egy impozáns felüljárón keresztül, közvetlenül elérhető lesz egy közel 1000 m2-es, vízen kialakított plázs, amely nyugágyakkal, napernyőkkel, koktélbárral, belső medencével, Dj-k közreműködésével szórakoztatja majd azokat, akik VIP napijegyet és bérletet vásárolnak a SOUND-ra, vagy igény esetén upgradelik korábban megváltott jegyüket, bérletüket.”

Idén tehát sokkal nagyobb eséllyel pályázható, az 5 napig tartó VIP életérzés, ami jelenleg 99 000 Ft-os áron azonnal biztosítható, a fesztivál honlapján történő VIP bérlet meg vásárlásával.