Ilyen amikor az elektronikus zene hazánk csodás tájain szólal meg

- 2 perces olvasmány
be massive dj metha csodás magyarország 

be massive dj metha csodás magyarország 

Ahogy az már sokaknak biztosan feltűnt, egyre gyakoribb jelenség az elektronikus zenei megmozdulások kiköltöztetése a klubkörnyezetből, egyenesen hazánk csodás látványosságaihoz. Ha ilyen jellegű rendezvényekről van szó, az első, ami eszünkbe ötlik az Metha és az ő Be Massive Horizon koncepciója, ami számos buli leszervezéséért felelős, olyan extra helyszíneken, mint például a keszthelyi Festetics Kastély, a Debrecenben található nagyerdei Víztorony vagy említhetnénk a Dunakanyarban megrendezésre kerülő Be Massive eseményeket.
Na de mi a helyzet mostanában, amikor teljes bulu stop van? Természetesen most is van alternatíva!

A projekt, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve járja az országot és epikus Dj szetteket megörökítő videókkal mutatja be annak csodás helyszíneit. 

Mivel mindez virtuális módon történik, kényelmesen, otthonunkból, magával ragadó zenei aláfestéssel kísérve ismerhetjük meg és fedezhetjük fel Magyarország lélegzetelállító tájait. A tervek szerint egy hónapon át tart majd a koncepció és érinteni fogja a Balaton környékét, Pécset és Keszthelyet is. A sorozat első két epizódjára már sor is került, méghozzá Lillafüreden, a Hámori-tó partján, Metha exkluzív szettjének kíséretében, illetve a keszthelyi Festetics kastély udvarán, ahol Peter Makto felelt a tökéletes zenei aláfestésért.

A sorozatot élőben lehet követni a Csodás Magyarország, a Be Massive Records és a Maradj Otthon Fesztivál oldalán, de ha lemaradtál sincs semmi vész, hiszen visszanézhető az egy órás zenei utazás, ráadásulHD minőségben. 

Csodás Magyarország x Be Massive Horizon x Metha dj szett @ Lillafüred

Mit tehetünk akkor, ha elmaradnak a fesztiválok és átmenetileg az utazásról is le kell mondanunk? A Be Massive Horizonnal közösen az otthonotokba hozzuk a zenei rendezvények hangulatát látványos utazásokkal fűszerezve. Az első állomáson a látványról Lillafüred és a zöldellő természet, a zenéről pedig egy exkluzív DJ-szett gondoskodik Metha jóvoltából! Négy héten keresztül minden vasárnap 19:00-kor egy újabb helyszín és DJ mutatkozik be, ne maradjatok le a premierekről! 🎵

Zveřejnil(a) Be Massive dne Neděle 17. května 2020

Hazai viszonylatban egy egyedülálló rendezvénysorozatról beszélünk, mely rendkívül hasznos és kétségkívül jótékony hatással lesz a magyar turizmusra nézve. Ha pedig újra engedélyt kap a buli,  máris lehet tervezni egy Dunakanyar fesztivállal, egy tihanyi panorámát hangsúlyozó rendezvénnyel és egy nagyon extra bulival, a kőröshegyi levendula mezőkön, szóval bőven kárpótolhatjuk magunkat a nyáron elmaradó fesztiválok miatt és eleget tehetünk a Fogyassz Hazait kezdeményezésnek is.