Áprilisban lélegzetelállító tihanyi kilátásban szól majd a techno

- 2 perces olvasmány
be massive horizon techno tihany balaton
be massive horizon techno tihany balaton

A tánc, a gyönyörű panoráma és elektronika elegyedését ötvöző, Be Massive által szervezett Horizon sorozat korábban jó pár alkalommal villantott, többek között egy debreceni víztoronyban, aztán több helyszínen a Dunakanyarban, a Festetics kastély udvarán, és az Eiffel téren is. A jó idő közeledtével ez a projekt is új lendületet vesz, így biztosra vehető, hogy az idei év tartogat jó pár ütős lehetőséget, már ami az extra helyszíneken való bulizgatást illeti. 

Egyre gyakrabban kerül sor olyan elektronikai programra, ahol nem csak „a tegyük oda magunkat egy éjszakára, akár másnap délelőttig” című történet bizonyos elemével kecsegtetnek bennünket a helyek és szervezők. Az elektronikus zene mélyerős vonalából építkező és lenyűgöző tájakkal alkalomról-alkalomra csábító Be Massive Horizon események is ilyenek, mivel nem az éjszakába, hanem a kora esti órákban, a naplementében várnak minket, általában formabontó megvalósításban. A kivételes helyszíneken való bulizás újabb állomása tavasszal várható, Magyarország egyik legszebb fekvésű településén, ezúttal a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten

HÍRES, MÉG MA IS MEGLÉVŐ NEVEZETESSÉGE A HELYNEK A TIHANYI VISSZHANG VAGY ECHO, AMELY A TIHANYI APÁTSÁG ÉS A VISSZHANG-DOMB KÖZÖTT KELETKEZETT AKKOR, AMIKOR MÉG ÉPÜLETEK A HANG SZABAD ODA-VISSZA TERJEDÉSÉT NEM GÁTOLTÁK.

Ilyen felvetéssel kínál rendhagyó alkalmat a bulizásra az elektronika világába habarodott közönség tagjainak az április 4-én megtörténő esemény, ahol Metha a zenéjével, az Echo Restaurant & Cafe egyedi helyszíni különlegességeire fókuszálva kényezteti majd a rajongókat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a helyeteket ajánlott, minél előbb bebiztosítani, ezt ide kattintva tehetitek meg.