Újabb zseniális fesztivál alternatíva, ezúttal Belgiumból

- 2 perces olvasmány
belgium paradise fesztivál buli 

belgium paradise fesztivál buli 

A belga Paradise City fesztivál minden évben június végén kerül megrendezésre, azonban a különleges körülmények miatt idén elmaradt, illetve egy évet halasztották. A Paradise City rajongók viszont ennek ellenére is kitölthették a rendezvény után maradt űrt, hiszen a szervezők egy kreatív megoldással álltak elő. 

Az esemény 2 naposra redukálódott, a résztvevők száma 200-ra és a fesztivál területe pedig csupán pár darab csónakra csökkent, melyek a fesztivál területén található tavacskán úszkáltak. A részvétel ingyenes volt, viszont csak nyereményjátékon keresztül lehetett bejutni. A szerencsés nyertesek választhattak egy csónakot és 7 barátot, akikkel osztoztak a kis bulitutajon. Természetesen a tutajok mindegyike egymástól elkülönítve úszkált a tó vizén, így az előírásokat is sikerült betartani. 

Âme Live – Paradise City On Boats

We might not meet as planned but we will meet anyway… Join us for 2 days of live stream from our beautiful festival domain and with 200 lucky citizens on boats!

Zveřejnil(a) Âme dne Středa 1. července 2020

Július elsején az Ame, a DTM Funk és Leafar Legov zenélt, a produkciókat streamelték is. Ez már nem az első kreatív megoldás, amivel a szcéna résztvevői előálltak és garantáltan nem az utolsó, szóval lehet gondolkodni milyen további alternatív módon éleszthetnénk újra a bulik világát. 

Az biztos, hogy ez a megoldás nagyon hangulatosra sikeredett. Ráadásul egy kijelölt platform segítségével bárki részvehetett, méghozzá úgy, hogy egy virtuális csónakba pattanva, barátait meghívva lebeg a tó vizén, élőben hallgatva a stream-et.