A Festetics kastély sem marad techno nélkül

- 2 perces olvasmány
bemassive festetics kastély techno
bemassive festetics kastély techno

Az idei nyár nem csak a fesztiválokról szól hazánkban, hanem a különleges helyszíneken megrendezett nappali bulikról is. Sorra kerülnek ki az újabb és újabb extra megmozdulások eseményei, amikre aztán pár nap alatt el is fogy az összes belépő, ezzel is jelezve, hogy abszolút igény van az ilyen partykra.
A Be Massive csapat is masszívan ráállt erre a vonalra, korábban egy debreceni víztoronyban, aztán több helyszínen a Dunakanyarban szerveztek megmozdulásokat, most pedig a helyi erőkkel is összefogva, a Keszthelyen található Festetics kastélyba hirdettek bulit.

A július 20-án megrendezésre kerülő, Electric Garden névre hallgató nappali buli közel egy éves szervezést követően fog megvalósulni az ország egyik legszebb helyszínén, ahol Jay Lumen, Metha, Gregory S és Renatoo szolgáltatja majd a talpalávalót.

Az ELECTRIC GARDEN névre keresztelt nappali esemény nem csak helyszínében, hanem programjában is különlegesnek ígérkezik, mert a minőségi elektronikus zene olyan képviselői adják majd a szórakozási alapot, mint az ország legjobb techno exportjaként aposztrofálható Jay Lumen, a Be Massive-ot és a mostanság sokat hallott Horizon eseményeket igazgató Metha, a Truesounds csapat kifinomult zenei képviselője, Gregory S, vagy a BMB Events zászlóhordója és a környék lokál hőseként ismert Renatoo.

A rendezvény máris több ezres visszaigazolásnál tart, ami a helyszín és a line-up tükrében nem is annyira meglepő, ahogy az sem, hogy várhatóan napokon belül teltházas lesz.