Megvan Dr. Motte új, berlini techno-parádéjának időpontja

- 2 perces olvasmány
berlin techno rave fesztivál 2021
berlin techno rave fesztivál 2021

Az elmúlt hetek egyik kapós témája az egykori Love Parade újbóli felélesztése volt, amit maga az ötletszerző és korábbi szervező, Dr. Motte vetett fel. A kultikus utcafesztivál, a Loveparade most Rave The Planet néven térhet vissza, Matthias Roeingh, ismertebb nevén, Dr. Motte jóvoltából. A koncepció az, hogy teljes mértékben adományokból, tehát hirdetők és szponzorok nélkül húzzák fel újra az ikonikus rendezvényt. 

Most már az időpontot is lehet tudni, 2021. július 10., tehát július második hétvégéjén, a hagyományos Loveparade hétvégén kerül megrendezésre a Rave The Planet, Berlinben.
Annak érdekében, hogy a terv valóban működjön és az új felvonulás megvalósulhasson, az év végéig legalább másfél millió eurót kell beszerezni adománygyűjtés révén, melyhez a Rave The Planet weboldalán lehet hozzájárulni egy 5 eurós műanyag figura vásárlásával.

Ezenkívül lehetőség van közvetlenül adományozni a non-profit cégnek, banki átutalás formájában az alábbi adatok alapján: 

Rave The Planet gGmbH
Bank: Berliner Sparkasse
IBAN: DE34 1005 0000 0190 8305 49

Amint összegyűlt a szükséges pénzösszeg jönnek az infók az útvonalról és az egész rendezvény koncepciójáról, addig sajnos a fellépők kilétét is homály fedi.

Kérdéseket feltenni az alábbi e-mail címen lehet: presse@ravetheplanet.com

Forrás: Fazemag