Ma este Debrecen mutatja a techno irányt

- 2 perces olvasmány
black out debrecen techno buli program 
black out debrecen techno buli program 

Aki azt állítja, hogy csak a fővárosban pezseg az underground szcéna, az téved, hiszen ott van például a debreceni Black Out csapata, amely tavaly februárban szervezte meg első buliját és bebizonyította, hogy Pesten kívül is léteznek minőségi underground rendezvények az országban. 

A csapat főleg technoban utazik és a mostani bónusz szombatjukon prezentálják 6. és egyben szülinapi kiadásukat, Bernathy live fellépésével a főszerepben, aki mellesleg a hazai ínyencek egyik kedvencének számít. Úgy tűnik a csapat a továbbiakban egyre több és több vendégelőadót tervez meghívni a hazai szférából.

Az biztos, hogy Bernathy hozza majd a maga egyedi, ízléses hangzásvilágát, némi acid színezettel, ráadásul mindezt egy élő performansz keretein belül kapja meg a közönség, ami mellesleg a kultikus művész specialitása.  

A helyszín, ezúttal is a Black Out törzshelyének számító Say Hello klub lesz, ami már többször is jól vizsgázott a helyi techno közösség berkeiben.
A fellépők sorát bővíti még a BeMassive kötődésű Somazed, illetve Taty és Ragazzo, akik egy 3 órás B2B szettel készülnek az éjszakára, végül pedig Unleashed zárja a sort.

Tehát Február 29-én a debreceni Say Hello az ízléses technoid ütemektől lesz hangos, az eseményre jegyet váltani itt lehet.