2 napos goa őrület készül Keszthelyen

- 3 perces olvasmány
bloom goa buli balaton keszthely 

bloom goa buli balaton keszthely 

Amint azt tudjuk az idei fesztiválszezon teljes mértékben ment a levesbe és azzal együtt, a magyar goások legnagyobb bánatára, az Ozora és a S.U.N fesztivál is elmaradt. Azonban nem kell csüggedni, hiszen a goa kultúrának kedvező rendezvények ettől függetlenül vannak, és ha minden jól megy, lesznek is. Az egyik legnagyobb ilyen jellegű esemény a nyáron, Keszthelyen várja vendégeit a Városi Strandon augusztus 21 és 22 között. Úgy fest az északi part legdélibb pontja lesz a Balaton underground e-zenei szcénájának epicentruma, hiszen itt található az esemény egyik szervezője, a Bloom Bár is, amely már 12 éve képviseli a rave kultúrát és a minőségi, igényes ütemeket.

Ezúttal is az Orion Goa Club-bal együttműködve hozza el nekünk a Bloom a hetedik Goa Balatont, ahol 2 napon keresztül tart majd a szüntelen pszichedelikus őrület a hazai szcéna kiemelkedő tehetségeivel a pult mögött, szóval van lehetőség bepótolni még idén az elmaradó fesztiválokat. 

A psy világán belül a progresszív, a fullon és a goa trance széles spektrumán kalandozhatunk olyan nevek kalauzolásával, mint az esemény veterán lemezlovasai, akik nélkül nincs is Goa Balaton, Gomba Mush és a S.U.N fesztivál megálmodója, Oleg Peti

A progresszív ütemeket fogja képviselni a nemzetközi karriert is befutott Dj Botond, akit már biztosan nem kell bemutatni és a szintén S.U.N fesztiválos Djane Cheeky. Külön-külön már hallhattuk őket zenélni, de így, ebben a formációban egyedi lesz az esemény. 

Továbbá Journey Into Sound, vagy másnéven Dj Czellux és Lucky fog gondoskodni a zenei utazásról a szombati napon, pénteken pedig Dj Toge fog zenélni 7 órán keresztül, míg az egész őrület Szamy-vel fog startolni, aki múlt évben debütált nagy sikerrel a rendezvényen.

Mivel idén csak hazai lemezlovasokból fog állni a felhozatal a belépők ára is barátságosabb lesz, mint azelőtt. Olyannyira, hogy pénteken becsületkasszával fog menni a buli, vagyis mindenki annyit dob bele, amennyit jónak lát. Szombat este pedig mindössze 2000 forint a belépő, de mivel összesen 450 embert lehet beengedni a rendezvény területére, ajánlott mihamarabb lecsapni a jegyekre.

A szervezők segítenek szállás ügyben is, így például a keszthelyi Castrum kempinget hivatalosan is ajánlják, ők szeretettel várják a bulizókat. Az augusztus huszadikai hétvége miatt azonban érdemes a szállásokat is minél előbb elintézni, hiszen nagy forgalomra lehet számítani. 

Tehát ha hiányzik az igazi goás feeling, az a szeretetben és elfogadásban gazdag atmoszféra, ami az Ozora és a S.U.N fesztivál jellegű rendezvényeket jellemzi, irány a Balaton nyugati csücske és strandolj a goa világában augusztus 21 és 22-én.

>>>GYÜLEKEZŐ ERRE!<<<