Újabb hazai előadó a Boiler Room-ban

- 2 perces olvasmány
boiler room magyar dj szett 

boiler room magyar dj szett 

Két éve járt Budapesten a Boiler Room, akkor több hazai előadónak is lehetősége nyílt a presztízs értékkel bíró felületen való bemutatkozásra. A helyszínt az Akvárium klub biztosította, onnan ismerkedhetett a világ a Route 8, S. Olbricht, Imre Kiss, Snow Bone és Asquith, a Lobster Theremin kiadó atyjának művészetével.
A nagy érdeklődésre számot tartó megmozdulást szervező csapat, már akkor ígéretet tett a visszatérésre, bár eddig ez mégsem történt meg, hazai előadónak külföldön is sikerült Boiler Room szettet játszania.

Előző hét pénteken, Belgrádban, a Drugstore klubban lépett fel ugyanis Gábor Lázár, aki egyedi zenei stílusa mellett, különleges fényinstallációját is bemutatta a szerb közönségnek.

A fellépés kapcsán így nyilatkozott az Electronic Beats-nek:

“Kábé 1000-1200-an lehettünk, félig telt meg a tér. Teljes mértékben jófej közönség jött össze. Vittem a lámpákat az A/V showhoz, elég hosszas volt a felkészülés, aminek a végén kiderült, hogy az illető, aki a legkellemetlenebb részét csinálta az installálásnak, az maga a tulajdonos volt, aki nyilván megengedhetné magának, hogy nem csinál semmit, de mégis inkább öt-hat méter magasságban szereli a lámpákat. Én alapvetően szkeptikus vagyok a Boiler Room profiljával kapcsolatban, viszont a jó közönség, a jó helyszín és a BR hármasa kiadott egy pozitív hangulatot számomra is. Belgrád eléggé pörög, de még vár ránk egy random dél-szerbiai roadtrip.”

A fél Európát már bejárt művészt például itt érdemes követni.