A maszkos djzés új szintje

- 2 perces olvasmány
boiler room video dj maszk
boiler room video dj maszk

Az elektronikus zenei szcéna mindig is vonzotta a különc művészeket, akik fellépéseik alkalmával az általuk képviselt zenén túl esetleg megjelenés tekintetében is valami mást, esetenként akár meghökkentőt mutatnak, miközben arcukat állandóan vagy időlegesen valamilyen maszk mögé rejtik. Pár évtizede még a Daft Punk vagy Deadmau5 járt élen ebben a műfajban, az újabb generációt képviselők között pedig Boris Brejcha-t, Claptone-t vagy éppen I Hate Models-t említhetjük, mint széles körben ismert és rajongott „maszkos előadók”.

Viszont az a helyzet, hogy a bukósisakok, a velencei maszk és a sima fekete zsebkendőn túl is van élet, ezt bizonyítja a Boiler Room legutóbbi, San Francisco-ban rögzített videója, ahol a fellépő Jackie House, egy virágcsokorral a fején adta elő egy órás szettjét.
A csajos hangzású név ellenére, bajszos úriembert rejtő virágkompozíció a játékidő teljes hosszában a Dj fején maradt, aki egyébként az amerikai Honey Soundsystem egyik tagja és rendkívül kellemes house-t játszik.

Jackie House | Boiler Room San Francisco: Warehouse Party

1/3 of Honey Soundsystem and Boiler Room fam Jackie House takes the reigns at our San Fran rave

Posted by Boiler Room on Sunday, June 2, 2019

Az alapjáraton ennél sokkal visszafogottabb szerelésekben fellépő Jackie House valószínűleg a Boiler Room debütálását tisztelte meg ezzel az extravagáns külsővel, aminek nem tudni, hogy mélyrehatóbb üzenete is volt-e vagy egyszerűen csak egy jó poénnak szánta ezt az álcázást.