Jeff Mills újabb űr kalandra hív

- 2 perces olvasmány
bolygó űr techno
bolygó űr techno

Jeff Mills továbbra is mesterien ötvözi a techno és az asztronómia világát, a következő jelentős eseményére pedig február 9-én, a belga Ampere klubban kerül sor, ahol 11-től hajnal 5-ig fog játszani egy speckó vizuál show kíséretében, amelynek témája ugyancsak az űrutazás lesz.

A bulit úgy emlegetik, mint egy zenei utazást a Hold felszínéig és vissza, amelynek során idegen létformákkal lehet találkozni, miközben felmerül a kérdés, hogy mi magunk is valami hasonló. földönkívüli létforma vagyunk.
A témaválasztást a híres asztronauta, Edgar Mitchell inspirálta, aki 49 évvel ezelőtt 6 napot utazott az Apollo 14 fedélzetén, majd visszatérte után az intelligens földönkívüli élet jelképévé vált.

97-ben egy interjúban így nyilatkozott:

„Számomra ez volt a létezésem kiteljesedése, mert mi az, amit mind próbálunk megtalálni? Szerintem az életünk értelmét. Egész életünkben igyekszünk felfedezni magunkat, keressük a helyünket a kozmoszban.”

Jeff Mills ezzel a bulival pontosan ez irányú kíváncsiságunkat szeretné kielégíteni, vagyis a megfelelő atmoszféra megteremtése mellett, egy virtuális űrutazás beteljesedését. Mindehhez elengedhetetlen a megfelelő dress-code, ami szerint: „mindenki próbálja meg transzformálni a külsejét és valami extravagáns, kreatív szerelésben érkezni az eseményre”, ahol mellesleg segédeszközöket is biztosítanak a smink elkészítéséhez.

“Az emberek kreatív együttműködése fog hozzájárulni az élmény kiteljesedéséhez.”

A detroiti techno legenda nyáron fellépett a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is, akkor, szintén az űr ihlette, Plantes albumának bemutatójával járt hazánkban:

Forrás: Dj Mag