Boris Brejcha egy kis időre visszavonul

- 2 perces olvasmány
boris brejcha album megjelenés stúdió 
boris brejcha album megjelenés stúdió 

Napjaink egyik legfoglalkoztatottabb Dj-e, Boris Brejcha az előző év sikerein felbuzdulva, idén rögtön egy új megjelenéssel a Space Diver EP-vel indította a januárt. A high-tech-minimal maszkos félistene szabadidejében kétségkívül szeret a stúdiójában alkotni, és úgy tűnik mostani turnéja végeztével erre hatványozottan is alkalma nyílik majd. A német szupersztár azért, hogy kipihenje a tavalyi meglehetősen mozgalmas turnéjának eseményeit, kisebb szabadságra megy, hogy feltöltődhessen. 

A mókuskerékből történő átmeneti kilépés és a turnézástól való visszavonulás, az alábbi Boris által közzétett videót elnézve, nem meglepő döntés a minimal műfaj méltán híres jokerétől. A videóban a Fckng Serious csapat számos Európai országot bejáró különleges utazása került dokumentálásra, hogy minden rajongó nyomon követhesse azt.

FCKNG TOUR LIFE | 004

FCKNG TOUR LIFE | 004One month between aircraft passengers, party guests and hotel receptions GERMANY, BELGIUM, NETHERLANDS, SERBIA, SWITZLERLAND, ITALY & PORTUGALAn insight into the Tour Life of Boris Brejcha.It was a very emotional month of touring this time. It was my last month of touring before my big winter-break. The last weekends of the year went by too fast and faster than I thought there was THIS last weekend. Even though I am always very happy to enjoy some months off in the studio, I always feel like a school child having his last day at school, when I am entering the stage one last time before the break… What a crazy feeling… But let’s start this last story of 2019 from the beginning…..*Want to read the full report of our tour?“ Go and Visit:www.borisbrejcha.de/tour-life/004__CREDITSVideo by Kevin KaczynskiPictures by Florian Schmitt l Flocreates & Felix HohagenGraphics by Buero AbstractText by Ginger Louise Lemm ♥️Music by: Boris Brejcha, Ann Clue, Ben Goldstein, Loya, Skygaze, James Forest, Thomas Nova, Steve Ross, Yehezekel Raz#fckngtourlife #djsoap

Posted by Boris Brejcha on Tuesday, January 28, 2020

EZÚTTAL IS A TURNÉ EGY NAGYON ÉRZELMES HÓNAPJA VAN MÖGÖTTÜNK. EZ VOLT A KÖRUTAZÁSOM UTOLSÓ HÓNAPJA A NAGY TÉLI SZÜNETEM ELŐTT. AZ ÉV UTOLSÓ HÉTVÉGÉI TÚL GYORSAN MÉG ANNÁL IS GYORSABBAN ZAJLOTTAK, MINT HOGY ÉSZBE KAPHATTAM VOLNA, HOGY EZ AZ UTOLSÓ HÉTVÉGE. ANNAK ELLENÉRE, HOGY MINDIG NAGYON BOLDOG VAGYOK ÉS ÉLVEZEM, HA NÉHÁNY HÓNAPOT A STÚDIÓBAN TÖLTÖK, ÚGY ÉRZEM MAGAM MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR UTOLJÁRA A SZÍNPADRA LÉPEK, MINT EGY GYEREK, AKI AZ UTOLSÓ NAPJÁT TÖLTI AZ ISKOLÁBAN A SZÜNET ELŐTT. MILYEN ŐRÜLT ÉRZÉS….

Azt pedig, hogy stúdiójában eltöltött „kikapcsolódásnak” milyen eredménye lesz, valószínűleg csak év vége felé tudjuk majd meg, viszont addig is, mi, a kollektív szórakozáshoz az alábbi jól bejáratott szettjét húzzuk le az éterből számotokra.