Boris Brejcha lemezbemutató ma este Budapesten

- 3 perces olvasmány

boris brejcha lemezbemutató budapest 2019 

Kétség nem fér hozzá, hogy Boris Brejcha napjaink egyik legkiemelkedőbb zenei géniusza, akinek zenéit lassan a fél világ megismeri, szó szerint, hiszen manapság már Európa, Ázsia és az Amerikai kontinens minden szegletében százezrek rajongják. Fellépései szenzációszámba mennek, az érdeklődés pedig a fesztiválokéval vetekszik.
Így van ez a ma esti hazai fellépése tekintetében is, ami már hetek óta teltházas!

Az idei egyetlen hazai fellépés egyben lemezbemutató is lesz, hiszen a buli az új anyagot bemutató Album Release Tour része.
Az albumról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a jövő év elején fog megjelenni, az Ultra Music gondozásában, de közben két rajta lévő zenét már megosztott a high tech minimal császár.

Az egyik a már jól ismert Gravity, amelynek megszületésére nemrég derült fény. Mint a nyilatkozta egy esős, stúdióba zárkózós napon íródott meg, ezért is kissé melankolikus a dallam, amit végül dinamikus alappal helyezett megfelelő egyensúlyba.
A másik pedig a még nagyon frissnek számító Happinezz, ami igazi Brejcha klasszik hangzással operáló darab lett.

A videó, amelynek ő maga a főszereplője pár hete látott napvilágot az Ultra Music-nál, és a címének megfelelően igen vidám hangulatú képi világgal került megjelenítésre.
Hasonló darabokra számíthatunk a következő hónapokban is, amelyek, a már ismert track-jeihez hasonlóan, kedvenc programjaival, azaz Ableton és Cubase-t használva születtek meg, hiszen sok producerrel ellentétben ő alig használ eszközöket a zeneíráshoz. Bár sokszor próbálkozott analóg felszereléssel számára a szoftveres megoldás vált be igazán, ezeket a programokat részletekbe menően ismeri, az utóbbi években, szinte kizárólag ezzel láttak napvilágot az általa írt zenék.

A ma esti három órás szettje alatt az utóbbi hónapok termése mellett jó pár legendás Brejcha számra is lehetőség nyílik majd bulizni, és nem csak általa, hiszen érkezik a teljes Fckng Serious csapat is a Papp László Budapest Sportarénába, azaz Ann Clue, Deniz Bul és Theydream.