Boris Brejcha, Jan Blomqvist-et remixelt

- 2 perces olvasmány
Boris_Brejcha_remix_Jan_Blomqvist_plusbeats.net

Egy Jan Blomqvist vagy Boris Brejcha által jegyezett trackre már önmagában felkapjuk a fejünket, mert garantált az audio orgazmus, na de mi a helyzet, ha ketten, együtt állnak egy zene mögött? Az lehet maga a megtestesült elektronikus zenei mennyország. És valóban, az, mert mindez megtörtént, itt van és bármikor meghallgatható, újra meg újra. Nálunk pontosan ez történik, ugyanis Jan Blomqvist Our Broken Mind Embassy, Boris Brejcha remixe egyszerűen megunhatatlan.

Az eredeti változat, ami a nemrég megjelent Disconnected: Part One EP-n található jóval kísérletezőbb és visszafogott tempójú track, Boris Brejcha keze nyomán viszont igazi „gatyaszaggató” főidős hight tech minimal csodává változott. Az eredeti vokál megtartása mellett az alapok és a ritmus is alaposan átdolgozásra került, így az alapból is nagyon penge zene újabb értelmet nyert.

The night flight 🌙🛩 __ 📸 @flo.creates #night #flight #business

A post shared by Boris Brejcha (@borisbrejcha) on

A mostanában egyébként is elképesztő menetet diktáló Joker-nek ez a remixe megkoronázza az idei nyarat, és ha szerencsénk van hamarosan élőben is hallhatjuk, a közelgő szeptember 8-i, budapesti buliján.