Bradley Gunn többé nem raver

- 2 perces olvasmány
bradley gunn szerelem élet rave
bradley gunn szerelem élet rave

Hosszú posztban fejtette ki “visszavonulásának” okait.

Bradley Gunn-t, a partyarcot, akiért a dj-k rajonganak, már nem kell bemutatni, hiszen jelentős hírnévre tett szert csupán azzal, hogy bulizik. Jellegzetes szemüvegével, táncstílusával és ikonikus mantrájával (Love Life and Rave) Bradley Gunn Raver néven vált internet szenzációvá, azonban úgy néz ki, mostantól a Raver szócska nélkül éli tovább életét.

After a while of taking some time out to mentally process everything and have some self-reflection, I have decided to…

Posted by Bradley Gunn on Thursday, March 14, 2019

Facebook poszton keresztül tudatta a világgal a szomorú hírt, amelyben egy buddhista filozófiára hivatkozott, aminek lényege, hogy semmi sem tart örökké. Ő maga sem gondolta volna, hogy a partyk szeretetének köszönhetően egyszer eljut odáig, hogy az embereknek ő jelenti az inspirációt és ezért hálás a világnak. Azonban elmondja azt is, hogy mindennek, aminek a megszállottja lesz az ember, megvan az árnyoldala is. A megszállottság előbb vagy utóbb kinövi magát és egyre komolyabbá válik. Így fogalmazott:

„A fő ok, amiért elkezdtem, a tánc szeretete volt, de már hígult az élmény és nem érzem kielégítőnek a táncolást. Elveszett a szeretet abban, amit a legjobban szerettem. Ennek számos oka van. Többek között ennek az egésznek az üzleti oldalával kapcsolatos negatív élmények tehetnek róla, hogy elszállt a varázs.”

Kifejti, hogy fogolynak érzi magát a saját maga által kreált image-ben, aminek köszönhetően folyamatos stressznek van kitéve. Ironikus, hogy az üzenet, amit közvetített, a szabadságot hirdette és végül ez lett a börtöne.

View this post on Instagram

Life 🙂

A post shared by Bradley Gunn (@bradleygunnraver) on

„Nem tudtam többé eljátszani, hogy jól érzem magam, mert úgy éreztem azzal nem csak másoknak, de magamnak is hazudok.”

Háláját fejezte ki mindenkinek, aki valamilyen formában részese volt az utazásának és segítette ennek az őrült világnak a felfedezésében.

„Sokan örökre a barátaim maradnak, bármilyen kalandban van részem. Minden jót kívánok nektek! Ki tudja, lehet, hogy összefutunk a jövőben.”