Képeken a főváros legintimebb hangulatú klubja

- 2 perces olvasmány
budapest lock klub éjszaka
budapest lock klub éjszaka

Szeptemberben kezdte meg működését a főváros, nem annyira bulis, azaz budai oldalán a Lock klub, ami egyedi belső kialakítása mellett szolgáltatások és programok tekintetében is felsőfokú alternatívát nyújt a budapesti éjszakában.

Az üzemeltetők célja már a kezdetektől az, volt, hogy nyugati mércével mérve is igényes klub működjön a Tölgyfa utcában, ahol a közönség széles rétegének igényei találkoznak a klub kínálta szolgáltatásokkal, italok, programok és életérzés tekintetében egyaránt. Az utóbbi hónapok rendezvényein készült képek pontosan erről az igyekezetről tanúskodnak, és egyben engednek némi betekintést is ebbe az életérzésbe.

A környezet mellett az elektronikus zenei programok széles skáláján van a fő hangsúly, amit többek között a Dffrntly csapat melodic techno rendezvényei, Nigel Stately és Antonyo hamisíthatatlan house szettjei, vagy éppen a saját szervezésű estjük, a Lock The House buli garantál.
A történet természetesen a közönséggel lesz teljes, ami itt tényleg kivételes.

A következő hetekben számtalan lehetőség nyílik, ráadásul különböző zenei programokon keresztül  a klub meglátogatására, így április 13-án Nigel Stately, Antonyo és Nieder szórakoztat, 19-én a DFFRNTLY csapat szállítja a bulit, főszerepben a Moonwalk duóval, míg másnap a klub legszexibb partyja a Black List érkezik következő kiadásához. A májusi programok közül kiemelkedik a 10-i Lock The House buli, ahol Chriss Ronson, az Indigo Theory és Sam Monori mellett, Jody Wisternoff kap főszerepet.

A pontos programkínálatot itt érdemes checkolni, a hétvégére hangolódni pedig erre lehet: