Több klubban is razzia volt pénteken, a fővárosban

- 2 perces olvasmány
budapest rendőrség razzia buli klub
budapest rendőrség razzia buli klub

A főváros buli negyedéről szinte mindenkinek más jut az eszébe. Amíg a fiatalok és a külföldiek az önfeledt szórakozást látják az ott található vendéglátóhelyek, klubok és romkocsmák kínálatában, addig az alkalmi drogárúsok és a taxisok komoly üzleti lehetőséget vélnek felfedezni a szórakozni vágyó turistákban. Így nem meglepő, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai, a társszervekkel együtt, november 15-én a késő esti órákban, a közrend és a közbiztonság érdekében, hasonló akcióra kerítettek sort, és ismét a budapesti bulinegyedben razziáztak.

A komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés során, a rendőrség a V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén több, mint száz embert igazoltatott, közülük ötöt előállított. Egy embert kábítószer birtoklása miatt, négyet pedig csoportos garázdaság miatt állítottak elő. Egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, két esetben helyszíni bírságot szabtak ki. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság előre be nem jelentett időpontokban tovább folytatja az ellenőrzéseket, szóval azoknak, akik éjszaka is élnek ajánlott a személyit nem otthon felejteni és a drogokkal kapcsolatban is óvatosnak lenni a szórakozóhelyeken.