A jelenkori disco – house király Budapesten

- 2 perces olvasmány
budapest société breakbot disco
budapest société breakbot disco

A disco-t mint műfajt, a maga ‘80-as éveket idéző, mosolygós, táncolható jellegével nem kell senkinek sem bemutatni. Szinte mindenki ismer legalább egy disco slágert, aminek hallatán nosztalgikus hangulata támad. De még egy ilyen viszonylag populáris műfaj is sok kreativitást igényel, amiben a csoki bakelit megalkotója, Breakbot egyáltalán nem szűkölködik. Az audiovizualitás területén erősen képzett francia csillag számos nagysikerű, milliós nézettségű slágerrel a háta mögött a műfaj egyik jelentős alakjának számít. 

Budapestre október 12-én érkezik a disco nagyágyú, a Société falai közé, amely rendszerint, kifejezetten az ilyen jellegű művészeti és kulturális rendezvényeknek ad otthont, vagyis az ínyencek törzshelyének mondható. A hangulatért többek között a house műfajában foglalatos Dj és énekes, a belga Mona Lee lesz felelős, akit a Tomorrowland színpadjáról és Boiler Room-os fellépéséről is ismerhettek. A színes line-up-ot továbbá a szintén belga Nadine Adjani erősíti, aki a techno és a house területén alkot rendszerint maradandót.

A hazai szcénát pedig a BETWIXT alapító, BØC és Levkō b2b szettje, valamint BRSK és illben fogja képviselni, szóval pörgésben nem lesz hiány.
Tehát október 12-én, azaz most szombaton, a Société-ben  egy rendkívüli rendezvény vár mindenkit, aki valami másra, újra és szokatlanul kellemesre vevő.

Kedvezményes belépők itt!