Képeken a főváros első számú, titkos after party-ja

- 2 perces olvasmány
budapest underground after party 
budapest underground after party 

Az Ill Panorama-ba csak a legbeavatottabbak juthatnak be.

A megszokottól eltérő időpontban vagy a helyszínen megrendezett bulik mindig rendkívüli népszerűségnek örvendenek, ha pedig e két tényező egyszerre fordul elő, megspékelve még azzal is, hogy kevésbé nyilvános, akkor minden bizonnyal kimerítik a maximális érdekességi faktort. Aki megfordult már egy-kettőn az tudja, hogy az ilyen partyknak kicsit mindig más hangulata van.

Az aftereken szinte megszűnik az idő, és csak a fizikai teljesítő képességeink határai küldhetnek haza. Ezen események sajátja, hogy számos apróság okoz kellemes különbséget a megszokott éjszakai rendezvényekhez képest. Így hát nem véletlen, hogy ezeknek az összejöveteleknek egyre nagyobb rajongó tábora akad. Különösképp az ILL Panorama-ban, ahol valószínűleg a legtöbb az egy négyzetméterre jutó afterprofik száma. Ők azok, akik bioritmusukat precízen igazítják a hajnali kezdéshez, hogy teljesen feltöltődve maximális erőbedobással, élvezhessék a vágyott mély ütemeket egészen kora délutánig.

A Belgrád rakparton található ILL Panorama talán Budapest egyik legmarkánsabb underground bulihelyszíne, melynek hangulata a kultikus város, Berlin afterjeit idézi. Az ILL Panorama a zenei csemegék terén, is a vérbeli underground irányvonalat tapossa, nem véletlen, hogy sok fiatal fedezte fel magának ezt a klubot a Corvin megszűnése után. Így akárcsak a néhai fekete holló afterjein, itt a Panoramaban is hasonlóan műértő közönségre bukkanhatunk. Amiről az alábbi képek tesznek kétségtelen tanúbizonyságot.